Головна
>
Відео
>

Відео дня: гурт Brutto презентував другий кліп на вірші Сергія Жадана

Відео дня: гурт Brutto презентував другий кліп на вірші Сергія Жадана

Сьогодні, 1 березня, гурт BRUTTO презентував нову відео-роботу на трек Рокі. Слова пісні є перекладом на білоруську одноіменного вірша Сергія Жадана.

Режисером кліпу стала Анна Бурячкова, яка знімала і попереднє відео на пісню Середні віки. Допомогав їх у цьому Дмитро Рудий – постановник каскадерських боїв, який брав участь в роботі над фільмом «300 спартанців».

«Цей кліп про те, що найголовнішим нашим противником часто є ми самі. Це, по суті, продовження історії, яку ми почали розповідати в кліпі Середні віки. Ми не тільки живемо в світі, населеному демонами, але ми боремося з ними і виживаємо в цьому світі. І часто, навіть самі того не помічаючи, ми і стаємо цими демонами і боремося з ними в самих собі», – розповідає режисер Анна Бурячкова.

Головні ролі у кліпі зіграли заслужений майстер спорту Республіки Білорусь з тайського боксу, вокаліст групи BRUTTO Віталій Гурков та заслужений майстер спорту Республіки Білорусь з гімнастики Станюта Мелітіна, а також професійні бійці муай та боєць ММА Дональд Нжатах.

«Дуже сподобалося працювати з каскадерами при постановці бійок. Бокс кіношний далекий від боксу професійного. Для гарної картинки, удари і комбінації виконуються часом зовсім не раціонально, не так як в цьому поєдинку, – поділився враженнями від зйомок Віталій Гурков. – Доводилося ламати звички, які вже напрацьовані роками, доводилося відігравати моменти, діяти абсолютно по-іншому. Мені довелося приїхати на день раніше для відпрацювання номерів і комбінацій, щоб поставити це так, як це робиться насправді в кіно, щоб все було красиво».

Пісня Рокі стала другою у творчій співпраці Сергія Міхалка та поета Сергія Жадана. «Рокі, як на мене, дуже людяна річ. В ній є любов до людини, є розуміння її вразливості та беззахисності. Але, разом із тим, є віра в її силу та покликання. Навіть, якщо більшість зовнішніх стимулів виявляються оманливими й фальшивими, все одно ніхто не має права позбавити нас наших мрій. Розумію, що говорю дещо пафосно, але про бокс саме так, мабуть, і слід говорити. Він вартує високих слів і серйозних ставок», розповів Жадан.

Нагадаємо, нещодавно відбулась презентація аудіо-версії останньої збірки Сергія Жадана “Тамплієри”, в записі якої взяли участь

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024