Головна
>
Новини
>

Гурт ФІОЛЕТ презентував новий альбом «Вігвам»

Гурт ФІОЛЕТ презентував новий альбом «Вігвам»

Гурт ФІОЛЕТ презентував новий альбом.

На підтримку нового альбому хлопці вирушають в тур містами України та Білорусі.

«Вігвам» – так називається новий повноформатник ФІОЛЕТу, який український гурт презентує на ITunes. До альбому увійшло 15 пісень, над якими команда працювала протягом 2013-го року.

«У зв’язку з останніми подіями в Україні, ми вирішили присвятити тур на підтримку нового альбому воякам Небесної Сотні, всім тим загиблим українцям, ціною життя яких ми маємо можливість рухатися далі. Відтак, чекаємо всіх наших шанувальників на турових концертах. Нові пісні, нові обличчя і все краще, за що ви встигли полюбити ФІОЛЕТ. Разом будуватимемо наш ВІГВАМ», – зазначив лідер та вокаліст гурту Сергій «Колос» Мартинюк.

Альбом «Вігвам», як зазначають музиканти, став продовженням еклектичної традиції піснетворення в творчості гурту: домінування гітарного звуку не завадило музикантам легко переходити від ліричних балад до надривної соціально орієнтованої альтернативи.

«Кінцева стадія роботи над альбомом проходила на тлі важливих революційних подій в Україні, які ознаменували собою початок будівництва нової країни… Країни, яка починається з кожного з нас. «Вігвам» – це наша спроба закладення міцного духовного фундаменту нового життя. Осторонь не може лишитися ніхто – ні водій маршрутки, ні вчителька у школі, ні музикант на сцені. Вігвами слугували індіанцям ритуальним місцем очищення та відродження, тому нехай і для всіх тих, хто цей альбом прослухає, він буде ще однією спробою стати кращими. Від імені гурту дякую всім, хто приклався до його творення, а особливо тим, хто на це творення його надихав. Приємного прослуховування!», – розповів лідер та вокаліст ФІОЛЕТу Сергій Мартинюк.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024