Головна
>
LP
>

Fun Service випустили другий повноформатний альбом

Fun Service випустили другий повноформатний альбом

Сьогодні, 15 березня, херсонський гурт Fun Service презентує свій другий альбом – No Place Like. До нової платівки увійшли дев’ять композицій, дві з яких були представлені раніше в якості синглів (Stupid, Thief).

Гурт Fun Service був створений у Херсоні, як сольний проект Віталія Гавриленка (відомий по роботі в гуртах Save Switzerland та Signals Feed The Void). Перший альбом Riot in the Candy Kingdom музикант записав самостійно.

Тепер до основного складу гурту увійшли ще двоє музикантів: Антон Михайленко на бас-гітарі та Артем Кузнецов на барабанах. Також в записі брали участь: Андрій Печаткін – гітара, синтезатор, та Назар Вачевський – саксофон.

Запис проводився в гаражі, облаштованому під репетиційну базу гурту. Зведенням та мастерингом займався Антон Рябченко (студія Tony Music).

“Є такий вислів “There’s no place like home”. Для нас справжнім домом стала репетиційна база біля станції метро Сирець. Ми провели там досить багато часу. Враховуючи специфіку приміщення, влітку в гаражі було дуже спекотно, а взимку – холодно. Але, незважаючи на це, гараж нас ніколи не підводив, як і Сирець в цілому. Робоча назва “No Place LIke Sirets” згодом була трохи змінена”, – розповідають учасники гурту про назву альбому.

Презентація альбому в Києві відбудеться в клубі Alchemist Disco 20 квітня.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024