Головна
>
Новини
>

Leo Mantis, якого продюсує Святослав Вакарчук, випустив дебютний кліп

Leo Mantis, якого продюсує Святослав Вакарчук, випустив дебютний кліп

Сьогодні, 22 грудня, виконавець Leo Mantis представив дебютний кліп і пісню Листи. Leo Mantis став другим музикантом, продюсуванням якого займається Святослав Вакарчук. Режисером кліпу став Роман Блажан.

Нігерієць Леонардо Ободоеке став відомий українському слухачеві після участі в четвертому сезоні “Голос Країни”. У проекті він був членом команди Святослава Вакарчука, який зараз займається продюсуванням співака.

Листи – стала першою піснею, написаною музикантом українською мовою. У його музичному доробку вже є близько 20 пісень українською та англійською мовами, які скоро будуть представлені слухачам.

Як розповідає сам Leo Mantis, “Я написав Листи два роки тому. Сама композиція дуже особиста. Вона про духовну та фізичну відстань між людьми. На жаль, багатьом відомий цей стан, коли відчувається певна відстань: люди можуть жити роками разом, але при цьому бути далекі один від одного духовно”.

Нагадаємо, що першим проектом, за продюсування якого взявся лідер гурту Океан Ельзи, стала співачка Христина Соловій, яка нещодавно дала нам інтерв’ю.

Фотографія обкладинки: Вікторія Квітка

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024