Головна
>
Новини
>

Old Fashioned Radio запускає канал української музики ZEMLYA

Old Fashioned Radio запускає канал української музики ZEMLYA

Сьогодні, 15 лютого, Old Fashioned Radio запустить канал української музики ZEMLYA. Музичним редактором канал став Альберт Цукренко.

16730195_1721891641454999_6773987519179138943_n

Потік ZEMLYA формуватимуть авторські шоу про українську музику та культуру загалом, а в плейліст ввійдуть такі музиканти як ONUKA, Blooms Corda, “её” та інші. Творці каналу закликають молодих музикантів надсилати свої пісні на пошту info@ofr.fm для подальшого відбору для ротації.

“Музика – найважливіша частина інтелектуального спілкування. Тому ми презентуємо для аудиторії OFR наш новий потужний інструмент, який говорить мовою сучасної української музики.” – коментує генеральний продюсер радіо Віктор Савків.

“Земля – цікаве слово. Воно означає, з одного боку, ґрунт, з яким ми поєднані нашим корінням, контекст, з якого ростемо. З іншого боку Землею називається весь наш безмежний світ, наша планета. І обидва ці значення, майже протилежні, поєднуються у назві новоствореного радіо. Ми спостерігаємо цікавий момент: прямо зараз сучасна українська музика, зародившись тут, на цьому ґрунті, росте і вбудовується в глобальний контекст, – розповідає Альберт Цукренко. – Ми слухатимемо цю музику і говоритимемо про неї, оскільки, після кількох років бурхливого розвитку і експоненціального росту, її хочеться вивчати як справді масштабне, багатогранне і цікаве явище. Нова українська музика як потік, як процес. Тут ви почуєте треки, які представляють практично всі існуючі стилі. І це будуть не тільки ті артисти, які вже зараз є визнаними символами нової української музики, але й ті, яких ви не почуєте на жодній іншій хвилі. А вони варті того, щоб дізнатись про них!”.

Альберт Цукренко – журналіст, головний редактор сайту cultprostir. Відомий як співзасновник та учасник гурту Хамерман Знищує Віруси. У минулому Цукренко був головним редактором ресурсу Наш Киев.

Канал ZEMLYA буде відкритий в рамках  Old Fashioned Radio. На даний момент радіо має вже три канали – це Show&Music із експертними розмовними шоу, Jazz&Blues та Rock. Нагадаємо, що нещодавно радіо розпочало третій сезон, в рамках якого оголосило про відкриття нових розмовних шоу.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
1 день тому
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024