Головна
>
Новини
>

Прем’єра на LiRoom: дебютний трек київського гурту ОМАНА

Прем’єра на LiRoom: дебютний трек київського гурту ОМАНА

Рок-гурт із Києва ОМАНА презентував свій дебютний трек НЛО. Учасниками гурту стали Павло Романчук на бас-гітарі, Андрій Кукуруза на барабанах та Олексій Богомольний на вокалі та гітарі.

Саунд-продюсером треку став Сергій Knob Любинський. Knob також працюватиме над дебютним міні-альбомом ОМАНА, до якого увійде 6 пісень та вихід якого заплановано на листопад.

Фронтмен гурту Олексій Богомольний також відомий як колишній учасник гурту Vivienne Mort, який брав участь у записі пісень Лети та День коли святі. 

“Ми одразу планували зробити щось цілісне, а не просто підбірку акордів та слів. А ще, ми подумали, що не можемо пригадати жодного концептуального альбому-історії в українській музиці і впевнено вирішили заповнити цю прогалину собою.

Викликом цього релізу було написати концептуальну історію, яка б розбивалась главами на пісні і зв’язувала їх до купи. Це додало музичної нестандартності до пісень. Вийшло розбавити стандартну структуру куплет-приспів-куплет-приспів-соло-приспів”, – прокоментував вихід дебютного синглу та майбутній EP Богомольний.

Трек можна придбати на Bandcamp, де можна прослухати і попередні записи Олексія Богомольного.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024