Головна
>
Новини
>

Христина Соловій отримала нагороду “Вибір публіки” музичної премії “#Селекція”

Христина Соловій отримала нагороду “Вибір публіки” музичної премії “#Селекція”

Сьогодні, 17 березня, радіостанція “Джем ФМ” оголосила, що Христина Соловій стала переможницею у номінації “Вибір публіки” премії “#Селекція”. Процес голосування відбувався на сайті Radioclub.

_Z3A6356 2

Разом із Христиною Соловій у номінації “Вибір публіки” змагались 5’nizza, Bahroma, Brutto, Epolets, Fontaliza, Kozak System, O.Torvald, Pianoбой, Sunsay, The Вйо, Vivienne Mort, Антитіла, Без Обмежень, Бумбокс, Димна Суміш, Жадан і Собаки, Крихітка, Марія Чайковська, Один в каное, Океан Ельзи, ПНД, Сергій Бабкін, СКАЙ і Тартак. Переможниця набрала 10374 голоси. Друге місце з результатом 9707 голосів посів гурт Epolets, третє – СКАЙ (4929 голоси).

В рамках премії Христина Соловій номінована на звання “Вокалістка року”. У цій категорії також представлені Mari Cheba, Даніела Заюшкіна (Vivienne Mort), Ірина Швайдак (Один в каное), Катя Гапочка, Марія Бурмака, Марія Чайковська та Олександра Кольцова (Крихітка). Вибір буде здійснювати експертна комісія.

Останнім релізом Христини Соловій було відео на пісню Хто, як не ти? (1 грудня 2016 року).

“Насамперед хочу подякувати всім, хто за мене голосував. Також дуже приємно мати за собою таку команду, яка змогла змобілізувати стільки моїх прихильників.

Це великий сюрприз, бо була дуже складна боротьба. В якийсь момент ми навіть втрачали надію, але вона помирає останньою, або не помирає взагалі. Я знаю, що за мене голосували шанувальники навіть з Канади та США, це дуже приємно і відповідально”, – прокоментувала свою перемогу співачка.

Нещодавно пройшов перший великий сольний концерт Христини Соловій у Києві, де вокалістка зібрала повний зал. Як це було, читайте у нашому звіті з виступу.

Церемонія нагородження музичної премії “#Селекція” відбудеться 22 березня у київському клубі Atlas.

Нагадаємо, радіостанція “Джем ФМ” цього року вперше нагородить музикантів власною премією, всі подробиці можна знайти за посиланням.


Придбати квитки на церемонію нагородження музичної премії “#Селекція”

Всі фото: Вікотрія Квітка

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024