Головна
>
Новини
>

Sziget отримав звання “Улюбленого фестивалю музикантів”

Sziget отримав звання “Улюбленого фестивалю музикантів”

11 січня, на щорічному нагородженні European Festival Awards 2016 у Гронігені фестиваль Sziget отримав звання “Улюбленого фестивалю музикантів”. До номінації також входили Bilbao BBK Live, Best Kept Secret, End of the Road, Latitude Festival, Lowlands Festival, OpenAir St.Gallen, Primavera Sound, Pukkelpop, Rock Werchter.

Відзнаку за “Заслуги” отримав Dan Panaitescu, котрий довгий час працював у комані Sziget, однак помер минулого року.

Снимок экрана (51)

“Раніше фестивальна індустрія та глядачі були тими, хто голосував за нас, зараз це міжнародні митці. Я дуже пишаюся тим, що Sziget виграв у всіх категоріях, до шортлісту яких колись входив. Незважаючи на те, що ми дуже щасливі, це також величезна відповідальність, бо ж ми маємо втримати цю довіру.

На щастя, наші нинішні тенденції показують, що довіра аудиторії, наших Szitizens, неперервна, тож тепер це чудовий відгук, що міжнародні митці також люблять наш фестиваль. Аудиторія Sziget дуже різнобарвна, вони зацікавлені не лише в концертах, бо прибувають на Острів Свободи, щоб випробувати й інші цікаві програми! Таким чином, митці не тільки зустрічаються зі своїми шанувальниками, а й з набагато більшим закоханим у музику натовпом”, – коментує отриману нагороду головний організатор та засновник фестивалю Sziget, Károly Gerendai.

Фестиваль також був номінований на звання “Найкращого великого фестивалю”, однак програв Rock Werchter. Найкращим фестивалем середнього розміру був названий Paleo Festival Nyon, “Найкращим новачком” став Mad Cool Festival. У 2015-му році Sziget отримав нагороду за найкращий лайнап.

Нагадаємо, фестиваль RespublicaFEST відкрив прийом заявок від молодих гуртів, подробиці за посиланням.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024