Головна
>
Статті
>

LiRoom рекомендує. Чому варто підписатися на відеоблог вінілового магазину Diskultura

LiRoom рекомендує. Чому варто підписатися на відеоблог вінілового магазину Diskultura

LiRoom LiRoom
15 Січня, 2019

Час від часу члени нашої редакції будуть рекомендувати нові книги, фільми та будь-що інше, що не має пройти повз увагу меломана. Сьогодні ми розкажемо про новий відеоблог про вініли Diskultura Live.

Що це?

У грудні 2018 року на YouTube з’явився канал Diskultura Live. Його запустив однойменний український магазин вінілів. Команда у проекту невелика – засновник Андрій Репко, головний режисер Олексій Колодяжний та ведучий Ярослав Глинський.

Який формат?

До магазину Diskultura приходить музикант, обирає кілька платівок, які найбільше на нього вплинули або просто є улюбленими, і пояснює свій вибір. У середньому відео триває трохи більше 20 хв і з’являється на каналі раз на тиждень.

Хто з гостей вже був у передачі?

Поки що вийшло всього чотири випуски, а саме з: Cape Cod, Daria Kolosova, TULYM POSSE та Ігорем Сидоренко. Спойлер: у Максима Сікаленка серед платівок будуть, наприклад, Moby та Арета Франклін, а у Ігоря – Iron Maiden та Sonic Youth.

Чому рекомендуємо?

Катерина Ятель

При тому, що у нашій редакції колекцію вінілів збирає наш головред Олексій Бондаренко, шоу Diskultura Live у першу чергу зацікавило мене. Це не так історія про вініли, як цікавий та хороший спосіб дізнатись більше про музику, яка подобається цікавим українським музикантам. І звісно скласти собі плейліст.

Загалом тенденція на появу великої кількості українських YouTube-каналів не може не тішити. Так, шоу Diskultura Live зроблено не ідеально, є моменти, які надто затянуті, іноді хочеться більше динаміки, але концептуально – класний двіж.

Фото: прес-служба

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024