Головна
>
LP
>

Дніпровський гурт Gamardah Fungus випустив альбом до свого 10-річчя

Дніпровський гурт Gamardah Fungus випустив альбом до свого 10-річчя

Гурт Gamardah Fungus презентував альбом Natural Storm до 10-річчя своєї творчої діяльності. У нього увійшло 5 нових треків, які біли створені у мінімалістичному, як для цієї формації, сетапі.

Гурт розповідає, що на новій платівці повернувся до початкового саунду, який полюбили перші шанувальники. Жанрово музиканти характеризують платівку як power ambient та drone doom.

“Ці треки були записані 2019 року за допомоги модульних синтезаторів та електрогітар. Для нас це доволі мінімалістичний технічний сетап, бо на попередніх альбомах ми використовували дуже багато інструментів – як саморобних, типу електронних шумогенераторів і механічного інтонаруморі, так і культових, типу тибетського гора кнглінг з людської кульшової кості”, – розповідають учасники гурту.

“Символічно, що після 10 років, Gamardah Fungus стилістично повертаються до концепту перших альбомів: з мінімалістичніми аранжуваннями, дроуновою мрачнуватістю та в’язкими звуковими патернами. Тим сильніший контраст після насиченого та мелодійного CROSSING THE WASTELAND. Втім, саме цього сирого звучання, шерохуватих електричних гітарних рифів мені і не вистачало у дніпрян. Саме в цьому мінімалізмі найкраще відчувається динаміка. І десь на Chasing The Wind ти остаточно поринаєш у шторм, крізь який кидають тебе Ігор та Сергій”, – прокоментував вихід платівки музичний редактор LiRoom Артем Рісухін.

Раніше гурт випускався на зарубіжних лейблах в Австралії, Великобританії та Франції. Цю ж платівку випустив український лейбл Hidden Vibes.

Нагадаємо, що Gamardah Fungus – це проєкт звукорежисера Ігоря Ялівця та гітариста Сергія Ягоди, який було засновано 2009 року в Дніпрі. 2017 року Артем Рісухін взяв у музикантів велике інтерв’ю.

 

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024