Головна
>
Відео
>

Відео дня: карнавал на вулицях Києва у кліпі Alina Pash

Відео дня: карнавал на вулицях Києва у кліпі Alina Pash

Alina Pash випустила новий кліп на сингл Slukhay з альбому PINTEA: GORY. Режисером відео традиційно став Натан Дейзі – французький кліпмейкер і музикант.

Це вже четверте відео Натана для Аліни. Раніше він знімав кліпи OINAGORI, Padlo з alyona alyona і недавнє спліт-відео Good Evening/Egogra.

«Ми хотіли показати той Київ, яким ми його знаємо і любимо. Місто веселої молоді та творчих, відкритих людей», – каже Alina Pash.

У кліпі Alina Pash очолює яскраву ходу в живих декораціях вуличної вечірки Block Party. Block Party – це серія благодійних одноденних фестивалів, кошти від яких йдуть на реставрацію і відновлення вулиці Рейтарській, на якій проходять.

Також у відео знявся DJ Weedim – відомий французький діджей, який став саундпродюссером треку Слухай, приїхав спеціально в Україну на Block Party і на зйомки кліпу.

«Ми знімали відео на випадкові камери друзів, на телефон. Причому знімали все навколо без жодного сюжету: мій саундчек, саму тусовку, людей навколо. Придумували танцювальні рухи на ходу і просто весело проводили час. Найважливіше в Slukhay – це атмосфера свята і єдності», – зазначає артист.

Читайте також: Рецензія. Аліна Паш – Pintea. Найкращий альбом року із запізненням у рік

Про закарпатську співачку Аліну Паш ми вперше почули навесні 2018 року, коли вона презентувала кліп Bitanga, про який можна прочитати в нашому «Зорепаді релізів». Відео одразу отримало велику кількість переглядів на YouTube. Промоцією співачки займається агентство «Много Воды».

Нагадаємо, у 2019 році Alina Pash презентувала альбом Pintea: Misto та мультфільм до нього. А 15 квітня 2019 рокі Alina Pash та Alyona Alyona презентували кліп на їхню спільну пісню Падло.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
21 годину тому
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024