Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося муд-відео на колабу Tvorchi та Pozdniakov — «Каланхое»

Відео дня: дивимося муд-відео на колабу Tvorchi та Pozdniakov — «Каланхое»

3 жовтня гурт Tvorchi презентував спільний трек із молодим виконавцем Pozdniakov (Андрій Поздняков). Колабу вони записали в межах шоу на «Новому каналі» — «Неймовірні дуети». Pozdnіakov каже, що на написання тексту його надихнув батько, який колись приїхав в гості до них з дружиною з квіткою каланхое. 

Ідея проєкту «Неймовірні дуети» полягає у тому, що щотижня з тисяч охочих наставники шоу обиратимуть двох найкращих під час онлайн-кастингу, після чого запросять їх до Києва і готуватимуть до фіналу. Зокрема допомагатимуть з вибором пісні, образів, постановкою номера тощо.

Авторство тексту треку Каланхое та мелодії вокалу належить Андрію Позднякову, а музику та саунд написав та спродюсував Андрій Гуцуляк з гурту Tvorchi. Про співпрацю з молодим артистом учасники гурту кажуть:

«Проєкт закінчиться, а пісня “Каланхое” буде жити в плейлистах та навушниках слухачів, і це класний старт для молодого артиста. Ми раді, що дует відбувся і впевнені, що Андрія Позднякова ще почують як трушного артиста та автора».

Дебютну пісню Pozdniakov випустив у 2022 році — Тіп, після чого у нього вийшло ще 4 треки. Як розповідає Андрій, героїня пісні Каланхое дуже хоче бути з хлопцем, він залишається, але обоє розуміють, що завтра він поїде назавжди:

«Наше суспільство має досить стереотипну думку про те, що лише дівчата можуть кидати хлопців і розривати стосунки. Але і дівчатам розбивають серця».


Читайте також: 9 нових релізів вересня від редакції Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024