Головна
>
EP
>

Гаражний інді-рок гурт Drama Queen випустив дебютний міні-альбом у співпраці з Петром Чернявським

Гаражний інді-рок гурт Drama Queen випустив дебютний міні-альбом у співпраці з Петром Чернявським

LiRoom LiRoom
30 Березня, 2017

Сьогодні, 30 березня, вийшов дебютний міні-альбом гурту Drama Queen – Силою Думки. Саунд-продюсером альбому став Петро Чернявський, відомий за співпрацею з Океан Ельзи, Земфірою, Діаною Арбеніною тощо. Гурт позиціонує себе як гаражний інді-рок. Платівка була записана на студії LipkyZvukoZapys. Інженером став Вадим Лазарєв, також відомий як учасник гурту 5 Vymir.

До EP увійшло 6 треків українською мовою. Автори пісень – співзасновники групи Павло Дудар (вокал, клавіші) та Стас Соколовський (гітара). Окрім них в записі також брали участь Дмитро Сехно (бас-гітара) і Максим Тхорик (ударні).

“Саме тому музиканти колективу в співпраці з продюсером зійшлися в прагненні надати альбому максимально живе і зухвале звучання: вінтажні органи, українська лірика, мелодiка, пульсація, звабливий гiтарний саунд – завдяки чому, у поєднанні з ретельною і кропіткою роботою над звуком, команді вдалося зробити пластинку свіжою, цікавою і подекуди досить самобутньою”, – пишуть учасники гурту.

Петро Чернявський так прокоментував вихід платівки: “Побільше б було таких нових гуртів! У нас багато в чому співпадають смаки у музиці, ми намагаємося постійно шукати нове, завдяки чому ми й стали тими, ким ми є. До того ж їх тексти широко виходять за рамки “кров-любов-знов-немов”, а у студії вони, як виявилося, можуть іноді ввалити так, що мало на видасться, при цьому будуть за кадром залишатися тихими і вихованими киянами”.

Нагадаємо, що минулого року сольний проект Чернявського Peter and the Wolves випустив повноформатний альбом Mojo Diet.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024