Головна
>
Новини
>

Оголошено повний склад журі Національного відбору на «Євробачення-2018»

Оголошено повний склад журі Національного відбору на «Євробачення-2018»

Телеканали СТБ і UA:ПЕРШИЙ назвали повний склад журі Національного відбору на «Євробачення-2018». Судити відбір будуть переможниця «Євробачення-2016» Джамала, продюсер і музикант Євген Філатов та артист Андрій Данилко.

«Нові обличчя в складі журі Нацвідбору – це так само добре, як і нові імена серед учасників, – упевнена Наталя Франчук, керівник Національного відбору на «Євробачення» (СТБ). – Ми раді показати українцям, що серед них живуть найталановитіші люди. А Євген – це талант, помножений на прогресивний погляд на сучасну українську музику. Він багато років працює з кращими артистами, його проект ONUKA показав всій Європі, що в Україні є круті музиканти. Він відмінно розбирається в музичних трендах і може визначити, яка з конкурсних пісень цього року буде конкурентноспроможною».

Наразі триває прийом заявок від музикантів. Прямі ефіри Національного відбору-2018 пройдуть у лютому одночасно на телеканалах СТБ і UA:ПЕРШИЙ. Заплановано 2 півфінали (10 і 17 лютого) і фінал (24 лютого). Переможець Нацвідбору представить Україну на 63-му пісенному конкурсі «Євробачення» в Лісабоні (Португалія). Придбати квитки на півфінали можна за посиланням.

Нагадаємо, що цього року музичним продюсером Нацвідбору став Руслан Квінта.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024