Головна
>
Анонси
>

Стали відомі подробиці цьогорічного Дня Вуличної Музики

Стали відомі подробиці цьогорічного Дня Вуличної Музики

Шостий День Вуличної Музики відбудеться 19 травня 2019 року. Традиційну дату – третя субота травня – прийшлось змінити у зв’язку з 75-ою річницею пам’яті жертв депортації кримськотатарського народу. Серед локацій, окрім Києва ще понад п’ятдесят міст України. Від сьогодні організатори розпочали реєстрацію музикантів, учасників ярмарки, волонтерів та партнерів. Будь-хто, будь-яке кафе чи організація в Києві можуть обладнати майданчик для виступу музикантів до 19 травня. Для появи своєї власної локації на карті Дня Вуличного Музики досить зв’язатися з оргкомандою.

Відомі і перші подробиці про столичний День Вуличної Музики – найбільші події будуть локалізовані у Шевченківському та Подільському районах. На Подолі буде влаштовано AV drum’n’bass локація від Dj Tapolsky в пам’ять про великого друга і волонтера команди Дня Вуличної Музики Київ – Андрія AV. На Поштовій площі лейбл Masterskaya організує виступи своїх артистів. Також у цьому районі буде функціонувати фудкорт у парковій зоні неподалік від Пейзажної алеї, зони відпочинку гостей фестивалю, тенти від дощу та сонця тощо.

«Я дуже втішена, що ми своїми силами зробили і вчасно запустили оновлений сучасний сайт фестивалю. З новин, якими хочеться поділитися – нещодавно День Вуличної Музики офіційно став зареєстрованою торговою маркою, а ще ми встигли податися на громадський бюджет на 2020 рік і я сподіваюсь, що цьогоріч ми востаннє просимо гостей свята допомогти зібрати бюджет на проведення свята», – розповіла продюсерка свята Олеся Корженевська.

Нагадаємо, що День Вуличної Музики – це міжнародний музичний волонтерський проект, який кожного травня збирає найцікавіших музикантів на вулицях міст. В Україні він відбуватиметься вшосте. Серед артистів, які грали у попередні роки – Святослав Вакарчук, Христина Соловій, YUKO, Blooms Corda, YEYO, Fontaliza тощо.

Фото: прес-служба

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024