Головна
>
Анонси
>

Британська Рада відкриває набір на навчальну програму для кінокомпозиторів Envision Sound

Британська Рада відкриває набір на навчальну програму для кінокомпозиторів Envision Sound

Британська Рада та Національний центр Олександра Довженка оголошують про початок прийому заявок на участь у навчальній програмі для кінокомпозиторів Envision Sound.

Творча лабораторія, лекторій, нетворкінг, індивідуальні консультації з фахівцями аудіовізуального сектору, а також вечірні кінопокази з живим музичним супроводом відбудуться з 20 по 24 січня 2020 року у Києві. Разом із ментором проекту учасники досліджуватимуть можливості та виклики написання музики для кінематографу та працюватимуть над власними саундтреками до архівних стрічок або українських фільмів на стадії виробництва.

Участь в Envision Sound 2019-2020 відкрита для композиторів з України, а також інших країн Східної Європи та Центральної Азії.

Уперше у межах творчої лабораторії учасники Envision Sound 2019-2020 зможуть записати фрагмент своєї музики до кіно з оркестром Kyiv Fantastic Orchestra. Також в учасників буде можливість залучити до запису соло виконавців. Кураторка Envision Sound 2019-2020 — Алла Загайкевич.

Після завершення програми Британська Рада та Довженко-Центр запропонують гранти для подальшої підтримки проєктів, розроблених композиторами під час творчої лабораторії та відібраних ментором/кою.

Детальнішу інформацію про умови конкурсу можна дізнатися на сайті Британської Ради в Україні.

Британська Рада – це міжнародна організація Великої Британії, мета якої полягає у поглибленні культурних зв’язків та освітніх можливостей. Організація працює в більш ніж 100 країнах світу у сферах мистецтва та культури, англійської мови, освіти та громадянського суспільства.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024