Головна
>
Анонси
>

Bob Moses зіграють концерт у Києві вже цього тижня

Bob Moses зіграють концерт у Києві вже цього тижня

7 лютого у київському клубі Bel’Etage виступить електронний дует Bob Moses. Виступ організовано за підтримки музичного медіа СЛУХ разом із Virus Music та concert ua.

Bob Moses – електронний дует Тома Гові та Джима Валланса із Канади, що існує з 2012 року. Обидва учасники до об’єднання грали у зовсім інших жанрах – метал та панк. У результаті вони об’єднали любов до гітарної музики із транс та техно досвідом.

У 2016 році дует було номіновано на премію Ґреммі за найкращий танцювальний сингл – Tearing Me Up з дебютного альбому Days Gone By.

 

 Лєра Пірус

Дебютник 2015 року Days Gone By канадського електронного дуету став справжньою подією. Чуттєві, часто меланхолійні пісні, із нетривіальною композицією та сильними текстами, як не дивно, захопили танцювальні майданчики світу.

З другим альбомом, поступово змінюється концепція і хлопці заявлють про себе більше як гурт, а не електронний дует, оскільки в Battle Lines переважають тягучі гітарні рифи та майже індустріальне рокове звучання з придушеними синтезаторами. Усі композиції надзвичайно різноманітні, наповнені простором, чудовим вокалом та своїм, ні на що не схожим, вайбом.

Фото: fb-сторінка артистів


Придбати квитки на концерт можна за посиланням.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024