Головна
>
Анонси
>

Вперше в Україні: BADBADNOTGOOD їдуть до Києва

Вперше в Україні: BADBADNOTGOOD їдуть до Києва

Канадський ф’южн-джаз колектив BADBADNOTGOOD презентує новий альбом Talk Memory в Україні наступного літа. Концерт відбудеться 21 червня на столичному Артзаводі «Платформа».

На зображенні може бути: 3 людини та текст «POP CORN CA BY ARRANGEMENT WITH UNITED TALENT AGENCY PRESENTS BADBAD NOTG8D 21 4epBHR 2022 KиeB apT-3aBoA ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ SUIRE IRE 246 POP mcbKий CORN Villäge ART ZAVOD PLATFORMA»

BADBADNOTGOOD — канадське тріо, що грає інструментальний джаз та часто колаборує з хіп-хоп-артистами. Їхня історія стартувала під час джазової навчальної програми в Торонто та спільного захоплення хіп-хопом 11 років тому. 4 підлітки робили джаз так, що стали улюбленцями реп-зірок та колаборували з Tyler, The Creator, Кендріком Ламаром, MF DOOM, Ghostface Killah та іншими артистами. Колектив 4 рази номінувався на Ґреммі та двічі виграв нагороду за саундпродюсування.

У Києві гурт презентуватиме свою нову платівку Talk Memory, що вийшла в жовтні. Пандемія стала для артистів можливістю перепочити від концертних турів та віднайти заново свій стиль. Над альбомом працювали джазові зірки багатьох поколінь: бразильський легендарний піаніст Артур Верокай, ударник Карім Рідінгс, саксофоніст та продюсер Террас Мартін.

«Ми вивчаємо музику різних епох, постійно оглядаємось на попередні покоління. Я думаю, що це головна думка “Talk Memory” – вчитися у старших людей у всіх сферах, співпрацювати з ними. Викарбовувати цей досвід для послідовників. Тож наш новий альбом можна назвати таким собі факелом, який ми передамо поколінню, яке буде після нас», — кажуть BADBADNOTGOOD.


Виступ планується 21 червня 2022 року на київському Артзаводі «Платформа». Деталі та квитки за посиланням.

Нагадуємо, Nick Cave and the Bad Seeds теж виступлять у Києві наступного року.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024