Головна
>
Кіно
>

У Києві Українська Кіношкола та Київстар ТБ запускають кінолекторій просто неба

У Києві Українська Кіношкола та Київстар ТБ запускають кінолекторій просто неба

17 липня на Поляні ВДНГ у Києві розпочнеться серія безплатних лекцій про кіно від українських кінематографістів. Кінолекторій — це заходи, на яких можна поспілкуватися з українськими акторами, режисерами, продюсерами та сценаристами, щоб дізнатися більше про їхні професії. Крім того, після кожної зустрічі глядачі матимуть можливість подивитися український або світовий фільм у кінотеатрі просто неба. Організаторами ініціативи є Київстар ТБ та Українська Кіношкола.

«Місія і головне завдання Української Кіношколи — якісна кіноосвіта та навчання тих, хто хоче працювати в кіноіндустрії, а також тих, хто поки що не наважується зробити перший крок до своєї мрії. У межах кінолекторію спільно з Київстар ТБ куратори наших програм будуть розповідати про особливості кінопрофесій, розкривати секрети й тонкощі кіноіндустрії. І, звісно ж, заохочувати всіх здійснювати свою мрію, набувати нових знань і навичок. Бо коли, якщо не зараз?» — говорить засновниця і директорка Української Кіношколи Альона Тимошенко.

Перша лекція на тему: «Чи кожен може стати актором і як це зробити?» відбудеться 17 липня, о 19:00. Її проведе український актор театру та кіно, куратор акторської програми Української Кіношколи Максим Михайліченко.

Серед стрічок, які покажуть в межах кінолекторію — «Люксембург, Люксембург», «Рембо», «Мерзенна вісімка», а також мультики «Підводна ера», «Баранчик Шон», «Дикі предки» тощо. Слідкувати за розкладом сеансів можна у соціальних мережах Поляна ВДНГ.

Вхід до кінотеатру просто неба вільний, а щоб зайняти місце для сидіння, можна просто придбати будь-що у зоні фудкорту.


Читайте також: Професія, якої не знайдете у титрах: хто такі шоуранери і чому вони нам потрібні

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024