Головна
>
Анонси
>

Куди піти цього тижня у твоєму місті. 12-15 вересня

Куди піти цього тижня у твоєму місті. 12-15 вересня

Новий тиждень — нові плани на його завершення. Розповідаємо про події у Києві, Львові, Вінниці, Рівному, Дніпрі та Одесі.


Київ


12 вересня. Тартак: 20 років альбому. Музичний лист щастя

Тартак – культовий український репкор-гурт, що проіснував з 1996-го по 2020-й рік і був створений Олександром Положинським. З травня 2022-го року лідер гурту знаходиться в лавах ЗСУ. Сьогодні музикант служить на військовому радіо «Армія ФМ» і за дозволу керівництва інколи дає концерти, що підтримують здоровий моральний стан військових та цивільних. Кошти з цих виступів ідуть на потреби наших оборонців.

Цього року третій альбом гурту Тартак «Музичний Лист Щастя» відзначив своє 20-річчя. З цієї нагоди Олександр запросив до спільного виступу колишнього гітариста і співавтора пісень Муху Мухича.

19:00. Дах Gulliver (Спортивна площа, 1A)

Вхід: 800 грн


12 вересня. Junket

Специфікою гурту є те, що вони не грають заздалегідь заготовлені композиції, а все створюється з нуля, в онлайн-режимі, без другого дубля.

Стилістика Junket охоплює такі жанри як break-beat, funk, electro dub, minimal house та drum’n’bass.

19:30. Squat 17b (вул. Терещенківська, 17б)

Вхід: вільний донат


13 вересня. Kazka

Особливий стиль KAZKA поєднує сучасний народний спів з текстами, що знаходять відгук у серці кожного слухача, а все це супроводжується неповторним оксамитовим вокалом Олександри Заріцької. Ви точно знаєте їхні хіти, такі як «Свята», «Плакала», «М’ята», «Поруч», «Палала», але KAZKA – це набагато більше, ніж просто хітова група. З понад мільярдом прослуховувань онлайн, вони підкорили світ від Японії до Америки.

На цей особливий вечір KAZKA підготувала ексклюзивну програму з несподіваними запрошеними гостями.

18:00. Osocor Residence вул. Виноградна, 2)

Вхід: 500-900 грн


13, 15 вересня. Юлія Саніна і The HARDKISS — Special Kiss

Юлія Саніна зі спеціальною програмою Special Kiss: головні хіти The HARDKISS у новому звучанні в культурному просторі V’YAVA.

Special Kiss — це поєднання м’якого звучання рояля, акустичної гітари, перкусії, віолончелі, духових інструментів та соулового вокалу Юлії Саніної.

«Ніколи не приховувала, що готова створити ще щось від себе в іншому музичному жанрі. Special Kiss — це як раз моє творче відображення. Це саме той Kiss від The HARDKISS», — розповідає Юлія.

18:00. V’YAVA (пр-т Глушкова, 1)

13 вересня — солдаут. 15 вересня — вхід: 1400-4500 грн


13 вересня. 130 років з дня народження Олександра Довженка

Програма свята:
13.00 – Марафон молодого студентського кіно (кінематографічні факультети вищих навчальних закладів).
14.00 – Урочисте відкриття нового памʼятника Олександру Довженку біля центрального входу в кіностудію.
15.00 – Гості матимуть можливість відвідати знімальний майданчик зі сценами з каскадерськими трюками, познайомитися з роботою гримерів, каскадерів, костюмерів.
18.00 – Запалює Хуртовина.
19.00 – Музична інтрига від Schmalgauzen, які будуть грати свою театрально-музичну виставу для гостей кіностудії.

Протягом усього дня:

  1. Відбуватиметься показ фільмів Олександра Довженка: «Земля», «Ягідка кохання», «Звенигора» в живому музичному супроводі; хронікально-документальний фільм: щоденники Олександра Довженка читає Микола Вінграновський;
  2. Проводитимуться екскурсії на території Кіностудії нон-стоп: відвідування музею Олександра Довженка, цеху ретро-автомобілів, костюмерного та гримерного цехів, нової виставкової експозиції, підготовленої до 130-річчя з дня народження Олександра Довженка, та галереї;
  3. Діятимуть розважальні локації (фото зони, фудкорти, книжковий ярмарок тощо).

13:00. Національна кіностудія художніх фільмів імені Олександра Довженка (Берестейський проспект, 44)

Вхід: вільний


13-15 вересня. Фестиваль «Покоління»

Фестиваль «Покоління» пропонує вам музичну подорож в часі. Що це означає? На вас чекають головні українські та англомовні хіти 90-х та 2000-х років. Відривайтеся під шалені DJ-сети та виступи хедлайнерів — Віктора Павліка та Руслани.

14:00. ВДНГ (пр-т Глушкова, 1)

Вхід: 350 грн (на один день)


13 вересня. Panika. Welcome to High School

Здається, всі колись хотіли навчатись в американській школі, їздити на жовтих автобусах, мати свої локери та, звісно, ходити на вечірки.

Відвідувачі зможуть зануритися у справжню американську атмосферу: яскраві декорації, улюблені хіти та наші драйвові музиканти! Приходьте в образах своїх улюблених персонажів — від популярних хлопців до загадкових аутсайдерів. Не пропустіть можливість відчути себе частиною шкільного життя!

Лайнап: Колишня Бенд, в селі у діда бляха!, не настане, Áлія Х Дзенкінг.

16:30. Otel’ (вул. Нижньоюрківська, 31)

Вхід: 360 грн


13 вересня. Женя Галич. Акустика

На вас чекає особливий концерт, не схожий на традиційні виступи O.Torvald. В цей вечір музикант вийде на сцену, щоб подарувати прихильникам позитивні емоції та підтримати моральних дух.

«Акустика дає можливість безпосереднього спілкування, близькості до аудиторії, камерності. У нас є можливість подивитись в очі кожному, хто прийде на концерт. Кожному розповісти історію, яка стоїть за нашими піснями» – розповідає Женя Галич.

Затишний вечір з артистом в амплуа, яке кардинально відрізняється від притаманного рок-музиканту, приємно вразить і розкриє співака з іншого боку. Лише наша музика та наші люди.

19:00. Caribbean Club (вул. С. Петлюри, 4)

Вхід: 690-1790 грн


13 вересня. Христина Соловій

Христина Соловій виконає наживо найкращі хіти, нові композиції та народні пісні у сучасному прочитанні. Звучання живих інструментів, аранжування у стилях dream pop та рок та, звісно, кохання наповнять атмосферу цього вечора.

Особлива зустріч буде присвячена всім тим, хто хоча б раз у житті шукав ту саму квітку папороті в ніч на Івана Купала, хто відчував як від почуттів перехоплює подих… Справжній відьомський чар в центрі столиці – це можливе лише з нею! Запрошуйте коханих та приходьте.

19:00. Дах Gulliver (Спортивна площа, 1A)

Вхід: 700-2000 грн


14 вересня. Леся Квартиринка

Унікальний київський фестиваль авторської музики та декорацій.

Якщо вже життя сталося сьогодні, його не можна нічим ні запивати, ні закусувати. Його треба тільки пережити, щоби світ усвідомити як міцний цілунок. Будуймо відстані, долаймо їх!

На сцені:
Zapaska
Hudaki village band
Mariia&Magdalyna x Khrystyna Kirik
Thekomakoma

15:00. Національна кіностудія художніх фільмів імені Олександра Довженка (Берестейський проспект, 44)

Вхід: 814-7444 грн


14 вересня. JAM + Oleksandr Poliakov Sextet

Великий джем та імпровізаційний виступ Oleksandr Poliakov Sextet.

Special guests: Hyphen Dash, Maria Lui, Andrii Barmalii, Yevhenii Dubovyk, Yevhen Puhgachov, Stas Diachenko.

18:00. Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Вхід: 600-800 грн


14 вересня. Гарік Кричевський

Давно знайомі пісні – українською! Прем’єра нової програми «Кияночка»! На вас чекають 100% живий концерт, welcome drink, вишукана вечеря, аукціон, фотосесія з артистом!

Зібрані кошти підуть на відновлення НДСЛ ОХМАТДИТ.

18:00. Premier Palace Hotel (бул. Т. Шевченка / вул. Чикаленка, 5-7)

Вхід: 4000 грн


14 вересня. Міша Крупін

Міша Крупін – відомий український артист, музикант, автор та виконавець. Вміло жонглює музичними жанрами від хіп-хопу до блюзу, джазу та свінгу. Все це сплітається у неймовірну музичну енергію та особливий стиль Міші Крупіна та його бенду.

Нова програма, жива музика, іронічні та сповнені драйву пісні, від яких підгорає у сусідів, але натомість заряджає наших воїнів. Не обійдеться без нової романтичної лірики та драйву від Міші Крупіна, все це ви зможете почути лише наживо. Буде гаряче!

18:00. V’YAVA (пр-т Глушкова, 1)

Вхід: 800-2500 грн


14 вересня. Хейтспіч х Проклятий ***

«Після довгої паузи знову зберемось, щоб розвалити кабіни та зібрати грошей на військо. Старі треки, нові треки, таємні гості. В принципі все як завжди, тільки краще».

18:00. Origin Stage (вул. Шота Руставелі, 16а)

Солдаут


14 вересня. Андрій Бережко

Андрій Бережко — переможець «Розсміши коміка», автор ютуб-каналу «МІНУС ПЕРШИЙ», учасник стендап-шоу «Гуднайт Клаб». Майстер самоіронії та гострих жартів.

На тебе чекає півтори години нових жартів та імпровізації.

18:00. Comedy Room (вул. Прорізна, 21)

Вхід: 350 грн


14 вересня. Єгор Шатайло

Новий сольний стендап Єгора Шатайла «Повітряне Зашибісь» це радість, ейфорія, нестримний спіритичний екстаз від щастя бути українцем. Бери квитки і розділи цю радість з Єгором, бо його людське тіло саме не витримає стільки кайфу!

18:30. Будинок кіно (вул. Саксаганського, 6)

Вхід: 500-750 грн


15 вересня. Друга ріка

Рок-гурт «Друга Ріка» є одним з лідерів української рок-сцени. Вони були серед тих, хто започатковував і розвивав українську музику, та й досі залишаються одними з найбільш затребуваних гуртів в Україні. За 28 років діяльності музиканти видали 7 студійних альбомів, 2 збірки та акустичний live-альбом «ІНША РІКА».

Їхня музика – це синергія драйву, мелодизму та ніжності, що у поєднанні з відвертими текстами занурюють кожного слухача у картину своїх особистих переживань.

19:00. Kureni (Паркова дорога, 4)

Вхід: 750-3000 грн


15 вересня. Лінійка

На лінійку зʼявлятися тільки у шкільній формі!

Літературною мовою повідомляється! Для вас нахімічили дещо потужне. Історично достовірна музика змусить вас боротися із силою тяжіння за допомогою фізкультурних навичок.

Ви приходите насолоджуватись, а вас накриває хвилею неймовірних образотворчих засобів.

У лайнапі: Uvi Sni, sucilna_nevdacha.exe + тощо, Пропаща сила, квіткіс, Dissappeared Completely.

17:00. Mezzanine (вул. Нижньоюрківська, 31)

Вхід: 420-945 грн


Львів


12 вересня. Brykulets та ЛТК

BRYKULETS – авторський поп/хіп-хоп/фанк-проект 25-річного музиканта родом з Миргорода. У 2018 році артист випустив дебютний альбом «Любов» та потрапив у фінал українського шоу Х-фактор. Восени 2022 року був презентований сингл «Перестань» та міні-альбом «SekS». Весною 2023 року артист також випустив декілька синглів, які набрали мільйони переглядів в Tik Tok.

ЛТК – фіналісти українського відбору на фестиваль SZIGET, учасники найбільших українських фестивалів Zaxidfest та Atlas Weekend, фіналісти «Хіт-конвеєра» 2018 та 2019 року від телеканалу М2.

19:00. Тераса !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26)

Вхід: 400-650 грн


12-15 вересня. Дні литовського кіно

Чотириденне занурення у світ литовського кіно – перегляд фільмів культових режисерів, розмови про важливі аспекти литовської кіноспадщини. Також буде унікальна нагода поспілкуватися із творцями фільмів та литовськими кінофахівцями, які долучаться до Днів литовського кіно, представлятимуть фільми та ділитимуться досвідом.

Програма:
12/09 19:00 показ фільму “Діти з готелю “Америка””
13/09 19:00 показ фільму “Поет”
14/09 17:00 лекція від Edvinas Pukšta про зв’язки литовської та української кіноіндустрії в період повномасштабного вторгнення.
14/09 19:00 показ фільму “Стрибок”
15/09 18:00 показ фільму “Реквієм” у рамках спецподії Jonas Mekas Poetry Day

17:00. Jam Factory Art Center (вул. Богдана Хмельницького, 124)

Вхід: квитки або реєстрації


14 вересня. heavenphetamine

Почути новий альбом наживо зможуть відвідувачі сольного концерту heavenphetamine у Львові. Презентація лонгплею відбудеться у арт-центрі «Дзиґа», разом із пивом, їжею та музичними гостями.

«The Sun On A Winter Day» був записаний heavenphetamine у столиці України, у тіні війни, на фоні сирен повітряної тривоги та постійних проблем зі світлом.

Це музика, де рвані синтезаторні фрази переплітаються з мінімалістичними барабанними ритмами, наспівами японською та хижими соло, ведучи слухача крізь лабіринти краут-року, тріп-хопу, прогресивного року та нойзу.

20:00. Дзиґа (вул. Вірменська, 34)

Вхід: 300-350 грн


14 вересня. Kickit 15th anniversary

Whats up, guys! Get ready to groove and move – KICKIT CREW святкує свої 15!

Вдягаємо шмот, наче на вулиці зараз 1994, і залітаємо на легендарні DJ-сети, речитативи наших rappers, hot сайфери bboys та bgirls, біти, скретчі та вуличний вайб, dope look market локальних брендів, розіграші та призи, жрачку і бар.

16:20. Ganok (Промислова вулиця, 9Б)

Вхід: 350 грн


14 вересня. NIKOW x VIBE NATION

NIKOW — артист, який запалив серця безлічі шанувальників, виступить у Львові! Артист, від якого віє життям і любовʼю встановлює абсолютні рекорди! Кожний концерт – це солдаут.

Його композиції називають «звуком душі», адже NIKOW створює особливу, теплу атмосферу, що дозволяє поринути в його творчий світ, наче у власний простір, де кожен рядок відгукується глибоко в серці.

NIKOW виконає свої треки: «Розмова з містом», «Невідомо», «Зупини її», «Моменти», а також всі композиції з альбому «Сонь, ти спиш?» наживо.

17:00. Otaman Beach Club (виїзд на Кільцеву дорогу)

Вхід: 700 грн


14-15 вересня. Coffee, Books & Vintage

14-15 вересня запрошуємо на п’ятий Coffee, Books & Vintage! Вас чекають два дні книжкових подій, зустрічі з письменниками та поетами, дискусії на важливі теми, читання, розмови про літературу та довкола неї, автограф-сесії, а ще сотні-сотні книг.

Також під час Coffee, Books & Vintage #5 триватиме збір книжок для Вільнянської центральної бібліотеки. Тож запрошуємо у ці дні брати книги з собою або придбати їх під час події на стендах видавництв!

Літературна програма — тут.

Музична та стендап-програми:

!FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26)

Вхід: 350 грн


Одеса


13 вересня. Фестиваль «Літо буде»

Запрошуємо на фестиваль пам’яті рок-виконавців «Літо Буде».

Вшануємо разом видатних українських і не тільки рок-музикантів, яких вже немає з нами. Заспіваємо відомих та улюблених у народі пісень, а також почуємо багато авторських творінь.

18:30. More music club (вул. Італійська, 75)

Вхід: донат від 150 грн


13 вересня. Made in Odesa Fest

В експо-зоні на вас чекають найкращі одеські компанії, майстри та підприємці зі своїми послугами та продуктами. Також в програмі:

  • виступ коміка Богдана Богаченко;
  • концерт Марини KRUT;
  • благодійний аукціон, який проведе шоумен Андрій Шабанов.

15:00. Union (вул. Троїцька, 43)

Вхід: 300 грн


14 вересня. Tember Blanche

Таємниця їхнього успіху — це кохання, яке об’єднує їх більше за музику. Звучання Tember Blanche — це ніжний та проникливий інді-поп з нотами електроніки, де головну роль відіграють акустична гітара Владислава та тендітний голос Олександри. Їхня музика дарує слухачам емоції, глибину та легку меланхолію, змішуючи сучасні елементи з відчуттям ностальгії, що створює унікальний і неповторний музичний почерк.

19:00. Union (вул. Троїцька, 43)

Вхід: 500-1250 грн


Вінниця


14 вересня. Хамерман Знищує Віруси

Найепатажніший попдует України продовжує свій тур Україною.

Крім Вінниці, цього тижня Вову та Альберта можна буде побачити у Хмельницькому (15.09).

19:00. Docker Pub Вінниця (пр-т Коцюбинського, 39)

Вхід: 400-500 грн


15 вересня. Latexfauna x Василь Байдак

Гурт Latexfauna виступить разом із Василем Байдаком на благодійному заході до дня міста Вінниця.

Основна мета події — збір коштів для одного з найпотужніших спецпідрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Latexfauna запрошує всіх прийти з друзями, щоб разом підтримати важливу справу та насолодитися їхніми ритмами.

19:00. Європейська площа.

Вхід: вільний


15 серпня. Monatik

Крім надзвичайно важливого збору коштів для українців, одним із завдань туру для MONATIK є музична арт-терапія (нагадаємо, що артист є амбасадором Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Як ти?», що було ініційовано Першою леді України).

Разом зі своєю командою музикант готує безліч сюрпризів на нові композиції, що стали хітами; виступи спеціальних гостей артистів-друзів, а також виконання «відремонтованих» (repaired) легендарних хітів артиста, що так люблять мільйони українців.

18:00. PIROGOV SKY (вул. Пирогова, 155)

Вхід: 890-2290 грн


Рівне


13 вересня. Volkanov

VOLKANOV – яскравий представник нового покоління української музики, талановитий автор і виконавець власних пісень. Діма Волканов став широко відомим під час участі у телепроєкті «Х-Фактор», де у складі команди Андрія Данилка дійшов до суперфіналу. Сьогодні концертна діяльність співака стрімко набирає обертів. Нові пісні за короткий час завойовують статус хітів. Так, зокрема, трек «Намалюю» отримав місце у топчартах та зібрав величезну кількість переглядів на YouTube.

18:00. МПК «Текстильник» (вул. Червонія, 6)

Вхід: 200-350 грн


14 вересня. True Tough

Несамовита енергія, щирі емоції і брутальні брейкдауни.. все це і навіть більше, ви можете відчути на їх виступі.

True Tough вирушають в тур, цього тижня їх також можна буде побачити у Луцьку (15.09).

18:30. Паб «Хмільна обойма» (вул. Київська, 40а)

Вхід: 350 грн


Дніпро


12 вересня. Melovin

Вас чекають вир емоцій і драйв, якими відрізняється MÉLOVIN! Артист презентує свою особливу програму з головних хітів і нових треків. «Вітрила», Under The Ladder, «Ти», «З тобою, зі мною, і годі», «І кров кипить», «Не зволікай, а також Dreamer, «Один не один, «Вбиваєш мене» і багато інших пісень прозвучать у цей вечір в оригінальному виконанні, даруючи ще більше яскравих і незабутніх вражень.

MÉLOVIN розповість свою історію, відкриє чимало таємничих куточків життя і поділиться своєю енергією з кожним!

19:00. Арт-дах Менори (вул. Шолом-Алейхема, 4/26)

Вхід: 490-1290 грн


15 вересня. Сонячні котики + Лис та Пес, No remorse

Дніпро готується до яскравого концерту, адже приїжджає нескорена есенція любові та сонячної енергії — Сонячні котики. Готуйте зручне взуття, оскільки танцмайданчик цього вечора буде палати.

Харизму та потужність забезпечать хлопці з No remorse band, які, попри свій юний вік, вже мають досвід у слемах. Також на сцені виступатимуть непередбачувані та цікаві Лис та Пес, які поєднують у своїй творчості різні жанри та звучання.

Сонячні котики їдуть у тур, тому цього тижня ловіть їх ще у Сумах (13.09) та Харкові (14.09).

18:30. МахноПаб (вул. Магдебурського права, 4а)

Вхід: 200-250 грн


Читайте також: 10 концертів і турів цієї осені

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024