Головна
>
Анонси
>

Куди піти у твоєму місті. 29 серпня — 1 вересня

Куди піти у твоєму місті. 29 серпня — 1 вересня

З мінусів цього тижня: сну нема, обстріли, повітряні тривоги, літо закінчується. З плюсів — починається сезон концертів.

Радимо, куди піти цього тижня у Києві, Вінниці, Львові, Дніпрі, Івано-Франківську, Харкові та Одесі.


Київ


29 серпня. heavenphetamine

Японський гурт heavenphetamine презентує дебютний альбом The Sun On A Winter Day, записаний у Києві, у тіні війни, на фоні сирен повітряної тривоги та постійних проблем зі світлом.

Приходь слухати магічно-психоделічні пісні просто неба у останні дні літа.

У японського дуету буде цілий тур Україною. Цього тижня у них в розкладі ще Суми (30.08), Харків (31.08) та Дніпро (01.09).

19:00. HVLV (Верхній Вал, 20)

Вхід: 400-450 грн


30 серпня. ЩукаРиба Band

Цей київський колектив займається відтворенням традиційного співу і поєднує автентичну музику з сучасними музичними стилями. Шляхом спільної колаборації з київськими музикантами Ярославом Татарченко (Тонка, bunht), Євгеном Пугачовим та Михайлом Бірченко (Hyphen Dash) ЩукаРиба працює над створенням альтернативного звучання фольку та популяризації української традиційної музики. Також до складу гурту, що акомпанує хору ЩукаРиба, доєднаються саксофоніст Тоні Стенько та трубач Олексій Павлечко.

20:00. V’YAVA (ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова, 1)

Вхід: 500-800 грн


30 серпня. Сергій Ліпко. Складний, але контрольований стендап-концерт

З початком повномасштабного вторгнення стендап-комік Сергій Ліпко доєднався до сил оборони. Тому побачити його виступи зараз можна вкрай рідко – виключно коли приїздить в Київ на ротацію чи відрядження.

Цей концерт один з таких. Традиційно, весь прибуток іде на сили оборони України.

18:30. Будинок Кіно (вул. Саксаганського, 6)

Солдаут


30-31 серпня. Klavdia Petrivna

Музична сенсація Klavdia Petrivna залишається анонімною і продовжує творити справжню музичну революцію в шоу-бізнесі. Приходьте на її концерт познайомитись, стати учасниками шоу і наживо послухати треки, які за дуже короткий час підкорили серця мільйонів.

18:00. Палац спорту (пл. Спортивна, 1)

Вхід: 849-25000 грн


31 серпня. СМИК

Цей рейв поєднує в лайн-апі гурти, що відтворюють українську традиційну музику і електронних музикантів/анток. Та тим доводить, що традиція жиє і з нею легко синхронізуватись.

о 15:00 СМИК відкриє двері
15:30 – Anthony Junkoid
16:30 – автентичний гурт зі Стратина
17:30 – гурт ДваТри
18:30 – спешал від Native Outsider
19:30 – фіт Emil Asadow і ДваТри
20:30 – капела Збитень

15:00. вул. Кирилівська, 45

Вхід: 500 грн


31 серпня. Пожежа

Тільки уяви: улюблені українські виконавці на сцені, лунають пісні, які примушують твоє серце битися швидше, нестримний слем накриває тебе з головою, ти виходиш надвір, де тебе чекає затишний дворик колайдера, суперпупер-маркет з цілою купою дрібничок і важливих речей, ти в компанії друзів в стильовій гавайці зі стаканчиком прохолодного квасу в руках і поряд найкращі люди.

Хіба це не ідеальний план для завершення цього спекотного та на диво особливого літа?

15:00. Collider (вул. Кирилівська, 60)

Вхід: 900-1200 грн


31 серпня. Єгор Шатайло. Повітряне зашибісь

31 серпня в Underground Standup Club відбудеться особливий вечір – Єгор Шатайло «допрем’єрно» показуватиме нову сольну програму.

Єгор Шатайло – це лютий і абсурдний комік, який ніколи не буде розповідати жарти на клішіровані теми. Таке, як від нього – ви не почуєте ніде. Тому, якщо ви любите мозкорозривну комедію з підтекстом – ласкаво просимо.

18:30. Underground Standup Club (вул. Золотоворітська, 15)

Солдаут


31 серпня. Так а шо ти?

Проєкту «ТАК А ШО ТИ?» виповнюється два роки. Серія концептуальних ностальгічних вечірок із улюбленою музикою дитинства встигла перетворитися у справжнє комʼюніті та задати новий тренд у створенні подій, на які хочеться повертатися знову і знову. В останній вечір літа організатори запрошують кожного з вас розділити цей магічний момент разом із ними!

Івент стане святковою подорожжю у літо 2007 із відповідним дрес-кодом, візуальним оформленням та найспекотнішими хітами 80, 90 та 00-х.

Окрім діджей-сетів на сцені зʼявиться Павло Зібров, який виконає кілька своїх головних шлягерів. Саме він став першим запрошеним артистом, що виступив на «ТАК А ШО ТИ?» наживо ще у грудні 2022 року.

18:00. ORIGIN STAGE (вул. Шота Руставелі, 16А)

Солдаут


31 серпня-1 вересня. Смілива Фабрика. Epilogue

Завершальна частина Сміливої Фабрики займе три майданчики на Нижньоюрківській, 31 — Клоузер, Лісний Причал та Сад Клоузер Коннекшнс. Її лайнап вже вартий маленького фестивалю.

11:00. Нижньоюрківська, 31

Вхід: 500-700 грн, тільки готівка


1 вересня. Преримовані

Запрошуємо вас послухати молодих авторів та традиційно відрефлексувати їх поезії. Без подвійних листочків, бантиків та шкільної форми, але з новими силами після літнього відпочинку.

Цього разу, окрім виступів учасників спільноти, почуємо про видавництво книжок під час війни від головної редакторки видавництва Creative Women Publishing, волонтерки та фандрейзерки фонду «UAID» Ірини Ніколайчук.

13:00. Squat 17b (вул. Терещенківська, 17б)

Вхід вільний донат


1 вересня. Лінійка

На лінійку зʼявлятися тільки у шкільній формі!

Літературною мовою повідомляється! Для вас нахімічили дещо потужне. Історично достовірна музика змусить вас боротися із силою тяжіння за допомогою фізкультурних навичок.

Ви приходите насолоджуватись, а вас накриває хвилею неймовірних образотворчих засобів.

У лайнапі: Uvi Sni, sucilna_nevdacha.exe + тощо, Пропаща сила, квіткіс, Dissappeared Completely.

17:00. Mezzanine (вул. Нижньоюрківська, 31)

Вхід: 420-945 грн


1 вересня. Богдан Боярин

Богдан Боярин володіє комедійною харизмою, що приваблює глядачів з перших хвилин. Його стиль виступу поєднує гостроту жартів, спостереження з життя та іронію, відображаючи різноманітні теми.

Незалежно від того, чи ви знайомі зі стендапом, чи ви є фанатом комедії, сольний стендап концерт Богдана Боярина – це чудова можливість розслабитися та розважитись.

19:30. Бочка Паб (вул. Хрещатик, 19)

Вхід: 200 грн


1 вересня. Ляпіс Трубєцкой

Концерти тура присвячуються всім воїнам світла – захисникам, які боронять Україну, відстоюють свободу, незалежність українського народу і демократію. Кошти з цього туру будуть спрямовані на потреби 57-ї бригади, підрозділу «ГРІМ», де з першого дня повномасштабного вторгнення воює рідний брат дружини Сергія Міхалка.

19:00. Kureni (Паркова дорога, 4)

Вхід: 1700-6000 грн


1 вересня. Jamala

Переможниця Євробачення-2016, володарка світової нагороди WIBA як одна з найпопулярніших інфлюєнсерок 2022 року, лауреатка Національної Шевченківської премії 2024 — її голос чують у всьому світі.

Дискографія JAMALA налічує 8 студійних альбомів, низку EP та синглів. Кожен реліз сповнений власних переживань і досвіду. Музика JAMALA поєднує в собі соул, джаз, електроніку та поп, створюючи унікальне звучання, яке стало атрибутом української музичної сцени.

На вас чекає концерт, де прозвучать улюблені пісні «Шлях додому», «1944», «Крила», а також нові композиції «Мій брате», «Люблю» та багато інших.

20:00. V’YAVA (ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова, 1)

Вхід: 800-2800 грн


Вінниця


30 серпня. Мотор’ролла

Мотор’ролла — український рок-гурт, заснований у Хмельницькому в 1994 році. Вони стали відомими завдяки своєму унікальному стилю, який поєднує елементи панк-року, регі та альтернативного року. Вокал і текстова складова гурту часто звертаються до соціальних і політичних тем, а також до питань національної ідентичності. Одним із їх найвідоміших треків є “8-й колір”, який здобув популярність серед шанувальників української рок-музики.

19:00. Docker Pub Вінниця (пр-т Коцюбинського, 39)

Вхід: 200-350 грн


30 серпня. Shumei

SHUMEI – харизматичний співак, чий голос знайомий серцю кожного українця. Його пісні та кавери від початку повномасштабного вторгнення передають усе, що відчувають мільйони.

Він продовжує свій тур Україною. Цього тижня, крім Вінниці, Олег Шумей виступить у Луцьку (29.08), Кропивницькому (31.08) та Жовтих Водах (01.09).

18:00. PIROGOV SKY (вул. Пирогова, 155)

Вхід: 500-660 грн


31 серпня. Лєра Мандзюк

Стендап-леді Лєра Мандзюк виступить в Вінниці зі своєю новою програмою.

Зовсім не обов’язково їхати в Закарпаття, щоб там побувати. Достатньо провести годину з Лєрою Мандзюк, щоб відчути весь колорит Західної України поданий через призму сміливого, актуального гумору.

Стендап у виконанні Лєри – більше схожий на ведення особистого щоденника, відвертість в якому задіне вас за живе.

18:00. PIROGOV SKY (вул. Пирогова, 155)

Вхід: 350 грн


31 серпня. Алла Волкова

Стендап-феномен, іронічна та епатажна Алла Волкова продовжує свій тур Україною. Цього тижня окрім Вінниці, Аллу можна буде почути у Житомирі (01.09).

20:00. Вінницький Державний Педагогічний університет (вулиця Острозького, 32)

Вхід: 600-700 грн


1 вересня. Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко – український бренд, співачка у третьому поколінні династії Матвієнко. Той, хто хоч один раз був присутнім на її виступі та почув наживо її спів, вже не може залишитись байдужим до такого сильного, пронизливого та чистого вокалу, який співачка поєднала з цікавою музичною обробкою.

«Я вперше буду в цих містах, тому хочу показати, яка є насправді… Заспіваю свої найкращі пісні та нові, які ще не виконувала жодного разу. Дуже чекаю усіх на своєму творчому вечорі».

Отже, тільки жива та чуттєва пісня буде звучати для всіх шанувальників справжньої якісної української музики.

18:00. PIROGOV SKY (вул. Пирогова, 155)

Вхід: 350-650 грн


Дніпро


29 серпня. Mayorova

MAYOROVA – українська співачка нової хвилі, котра заворожує своїм голосом та харизмою. Кожен її виступ – це шоу, де енергія і талант зливаються в одне ціле.

«Незамінних», «Про що ти мрієш, мила?», «Підпал» стали справжніми гімнами для шанувальників і саундтреками життя для багатьох. Бери друзів і приходь переконатися в тому, що в цей вечір сцена стає місцем, де оживають мрії, а концерт стає справді незамінною подією.

19:00. Арт-дах Менори (вул. Шолом-Алейхема, 4/26)

Вхід: 690 грн


30 серпня. Артистка Чуприненко

Артистка Чуприненко – це незалежний музичний проєкт талановитої авторки та співачки Марусі. Виконавицю називають амбасадоркою степів та морів Херсонщини. Творчість проєкту – це квінтесенція життєвих історій різних людей, які авторка майстерно втілює у своїх проникливих піснях. Творчість Марусі завжди показує її відкриту слухачеві душу, торкається за живе. Концерти співачки – суцільна ніжність, що заповнює кожен куточок залу та яку, здається, можна відчути на дотик.

19:00. Дніпровська філармонія ім. Л Когана (вул. Воскресенська, 6)

Вхід: 400-600 грн


31 серпня. Max Barskih

Чим вирізняються концерти MAX BARSKIH? На них завжди солдаут та просто неймовірна атмосфера. Співак вміло використовує власну енергію та харизму. Яскрава хореографія та потужний голос роблять виступи Макса Барських незабутніми.

19:00. Bartolomeo Best River Resort (вул. Набережна Перемоги, 9Б)

Вхід: 1800 грн


1 вересня. Пиріг і Батіг

Пиріг і Батіг – це український фольк-гурт, метою якого є підіймати український поетичний пласт на наступний рівень, соціально канонізуючи забутих українських поетів, популяризувати українську мову через різноманітні музичні стилі і жанри, та й просто «всипати батога», що означає «заспівати пісню», щоб аж у пам’яті зарубка лишилась, на слова славних митців.

В проектах, окрім народного спадку, здебільшого використовується поезія багатьох українських поетів та поетес. Їх проєкти можна трактувати як співаний кенотаф пам’яті, що підкреслює важливість нематеріального спадку.

19:00. Арт-дах Менори (вул. Шолом-Алейхема, 4/26)

Вхід: 450-790 грн


Львів


29 серпня. Tember Blanche

Запрошуємо 29 серпня насолодитись поєднанням Tember Blanche з мелодійними звуками скрипки та віолончелі. Почуємо улюблені пісні з першого та другого альбомів, а також потанцюємо під літній хіт «про Київ», вперше зацінимо новинку «Телепат», поспіваємо «Я вдома» і просто вайбово проведемо літо.

Тандем Саші і Влада дарує своїм слухачам справжні емоції та тепло через музику. Їхні пісні змушують і радіти, і плакати, і запрошувати коханих на повільний танець.

19:00. Тераса !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26)

Вхід: 450-890 грн


31 серпня. Макс Пташник

Разом будемо співати улюблені пісні та насолоджуватися магічним заходом сонця.

Будуть не лише хіти: «Поки ніхто не бачить», «51», «Не стягую», а й пісні зі спільних альбомів з Tember Blanche та KRUT. Макс підготував для вас новинки та ще не випущені пісні. Не пропустіть!

В Києві теж не пропустіть — столицю Макс відвідає вже наступного дня, 01.09.

19:00. Тераса !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26)

Вхід: 250-600 грн


31 серпня. Yaktak

31 серпня у вас є можливість відвідати кінцевий концерт цього літа, хедлайнером якого стане YAKTAK!

YAKTAK – це автор пісень, які завойовують серця. Його творчість відзначена численними нагородами.За свою кар’єру він здобув безліч премій і переміг у численних конкурсах, підтверджуючи свій талант і популярність.

Цей концерт стане справжнім фінальним акордом літа, який ви не можете пропустити!

17:00. Otaman Beach Club (виїзд на Кільцеву дорогу)

Вхід: 600 грн


1 вересня. НЕ [Романтика]

Це – літературний рейв від МУР, де ви почуєте композиції з реп-мюзиклу Ти [Романтика] в альбомному аранжуванні, а також – треки на вірші М. Вінграновського, М. Семенка, В. Симоненка, І. Багряного та інших українських письменників.

На вас чекає справжнє видовище з поезії, музики та світла.

НЕ [Романтика] переосмислює вірші українських класиків, додаючи їм сучасного звучання.Поринь у світ, де класика зустрічається із сучасністю.

18:30. Malevich Concert Arena (проспект Чорновола, 2)

Вхід: 550-1090 грн


Харків


30 серпня. Volkanov

У цей вечір будьте готові приймати потоки нестримної енергії від неймовірного виконавця! Велика концертна програма VOLKANOV – це збірка всіх кайфових композицій молодого автора. Ви почуєте улюблені пісні “Наречена”, “Як моя любов”, “Тебе знайшов” та багато інших робіт, що були написані вже під час повномасштабного вторгнення.

Драйв, веселощі та гарний настрій – це те, без чого не обходиться жоден з концертів Діми Волканова. Приєднуйтесь!

18:00. Шоу-ресторан «AltBier» (вул. Культури, 8)

Вхід: 500-750 грн


30 серпня. Твінс

Інді-сцена їде у Харків, тож в останню п‘ятницю цього літа запрошуємо тебе до нас! З нами:

  • пропаща сила — інді-рок на суржику, який відчувається, наче вечірні обійми на прощання біля під‘їзду;
  • headachee — гіпнотичний дрім-тріп-поп, що працює, як ліки від головного болю;
  • Фіалка та Ален Арівуні — експресивний і щирий псих-фолк під укулеле і бас-гітару.

18:30. Kazka Bar (вул. Григорія Сковороди, 25)

Вхід: 318-510 грн


31 серпня. North Karoline

В останній день літа запрошуємо на презентація синглу та альбому гурту North Karoline.

Цей вечір стане для вас можливістю відволіктися від повсякденності, перезавантажитись, зануритися у світ мелодій і сенсів, які говорять про найважливіше.

Це буде серфінг разом із Кароліню Кудріною, Сергієм Бекетовим, Максимом Богаєнко та Павлом Мєзєнцевим у самому серці міста.

Концерт, здатний оновити ваше сприйняття, наповнити його свіжістю, глибиною почуттів та вірою.

18:00. Art-Area ДК (вул. Чернишевська, 13)

Вхід: 250 грн


Івано-Франківськ


30 серпня. Аміл Насіров

«Я не буду пояснювати довго, шо воно буде і про шо саме буду балакать. Але скажу одне: постараюсь зробить так, шоб у вас було відчуття, ніби ви о четвертій ранку на кухні з кєнтом або з подругою розмовляєте на всякі різні теми, а потім вам хочеться ще й чайку з лимоном гахнуть.

Також хочу додати, шо 100% прибутку з проданих квитків підуть на потреби ЗСУ та ГУР МО, а також будуть аукціони з дуже цікавими лотами. Тому приходьте, розслабтесь, підтримайте цим наше військо!»

У Аміла цілий тур! Цього тижня ловіть його ще у Чернівцях (31.08) та Хмельницькому (01.09).

19:00. Підземний Перехід «Ваґабундо» (вул. Пилипа Орлика, 7)

Вхід: 450 грн


31 серпня. Parfeniuk

PARFENIUK – амбітний і талановитий selfmade-артист, якому підкорюються топ-чарти радіостанцій та стрімінгових платформ, а в медіапросторі артиста з повагою називають «батя романтики». Мільйонними переглядами відзначилися хіти «Провела екскурсію», «Відриваючись», «Долоні», «Забий», «На даху», «Температура», «Поряд», «Мала». А поки бенгери продовжують активно поповнювати плейлисти фанатів, Parfeniuk веде активну гастрольну діяльність в Україні та за кордоном, підкорюючи своєю справжністю та щирістю тисячі сердець. І тепер на екскурсію очікує Палац Потоцьких!

18:00. Палац Потоцьких (вул. Шпитальна, 3)

Вхід: 500-870 грн


Одеса


30 серпня. Monatik

Дмитро Монатік, відомий як MONATIK, — український співак, танцюрист і продюсер, який став одним із найбільш впливових артистів сучасної української музичної сцени. Його творчість поєднує поп, фанк, соул та електронну музику, що створює унікальний і впізнаваний стиль. MONATIK також відомий своїми яскравими шоу-програмами та виступами, які завжди вражають своєю енергією та креативністю.

19:00. Ibiza Beach Club (пляж Аркадія, Центральна Алея)

Вхід: 700-2100 грн


31 серпня. Міша Крупін

Запрошуємо шанувальників виконавця та поціновувачів української музики на атмосферний концерт Міши Крупіна.

Частина прибутку буде направлена на потреби нашим захисникам на передовій.

18:00. Park Residence (Французький бульвар, 85)

Вхід: 800-1300 грн


Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024