Головна
>
Анонси
>

Куди піти у твоєму місті. 26-29 вересня

Куди піти у твоєму місті. 26-29 вересня

Кожен справляється з осінньою хандрою у свій спосіб. Якщо ваш — відвідувати цікаві події, маємо для вас добірку таких у Києві, Львові, Вінниці, Івано-Франківську, Дніпрі, Хмельницькому, Одесі та Полтаві.


Київ


26-29 вересня. Книжкова країна

Фестиваль «Книжкова країна» знову відкриває свої двері для всіх поціновувачів літератури! Захід відбудеться з 26 по 29 вересня. Незалежно від того, чи ви затятий читач, чи тільки відкриваєте для себе літературу, на фестивалі знайдеться багато цікавого для кожного.

На вас чекатимуть книжковий ярмарок, зустрічі з улюбленими авторами, захопливі майстер-класи та багато інших активностей. Це чудова можливість провести час з однодумцями, знайти нові книжкові відкриття та просто насолодитися атмосферою свята літератури.

Повна програма фестивалю — тут.

ВДНГ (пр-т Академіка Глушкова, 1)

Вхід: безкоштовний


27 вересня. Наталія Могилевська

Її багаторічна кар’єра наповнена численними хітами, які полюбили мільйони слухачів: «Полюби мене такою», «Відірватись від землі», «Відправила message», «Ти мені не даєш». Її потужний голос, харизма та неперевершене сценічне виконання завжди викликають бурхливі емоції у публіки.

Наталія Могилевська є багаторазовою лауреаткою у премії «Золота Жар-птиця» та «YUNA», а також відзначена численними іншими нагородами. Її внесок у розвиток української музики важко переоцінити — вона активно підтримує молодих виконавців і продюсує нові таланти.

18:00. V’YAVA (ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова, 1)

Вхід: 900 грн


27 вересня. Королі крінжу

Імпровізаційне шоу «Королі Крінжу» – це унікальне комедійно-імпровізаційне дійство, де найкращі представники найскладнішого жанру у гуморі подарують вам грандіозні враження.

18:30. Underground Standup Club (вул. Золотоворітська, 15)

Вхід: 250-400 грн


27 вересня. vioria

vioria – українська співачка, що працює в жанрі кітті-рок. Серед найвідоміших треків виконавиці – пісні – «хеллоу кітті», «я просто хочу додому», «в чому я винна?» та інші. За плечима vioria – концертний тур містами України та концерт з лайв-бендом у столиці. Не пропустіть круту нагоду почути талановиту співачку наживо!

19:00. Mezzanine (вул. Нижньоюрківська, 31)

Вхід: 550 грн


28 вересня. Grayshapes & ellia

Після соладуту в минулому році, Grayshapes повертаються Otel’, щоб зробити ще гучніше шоу. Гурт готує для вас нові пісні та чимало сюрпризів на цей вечір!

éllia – збірна України з емокору, що стала відкриттям та одним з найбільш продуктивних колективів минулого року. Не пропустіть можливість почути новий матеріал гурту, який гурт готує для першого виступу в стінах клубу Otel’.

18:00. Otel’ (вул. Нижньоюрківська, 31)

Вхід: 450 грн


28 вересня. Ostrovskyi

Ostrovskyi не боїться експериментувати над своїм провокаційним образом, що робить його одним із найпомітніших артистів сучасної сцени. Своєю енергією та харизмою він заробив статус справжнього секс-символа.

Найвідоміші пісні: «Твої тату», «Артерія», «Стерво», «Гріхи», «Цілував би».

18:00. V’YAVA (ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова, 1)

Вхід: 500-1500 грн


28 вересня. Іван Барбул

Іван Барбул — вусач з Сomedy Room. Досвідчений стендап-комік, жарти якого зачіпають різноманітні теми, та точно не залишають глядачів байдужими.

Цієї суботи на тебе чекає півтори години нових та найкращих жартів Івана Барбула. Хто вже був, знає, що вечір обіцяє бути вогняним, хто ще ні – чого чекаєте?

18:30. Comedy Room (вул. Прорізна, 21)

Вхід: 250 грн


29 вересня. Lama

Цього вечора Lama виступить з новою акустичною програмою та покаже зовсім свіжі музичні роботи.

Її музика – всесвіт любові. Всесвіт, де любов породжує любов, де в сприйнятті світу немає ментальних обмежень. Це те, що вміщує в собі всі сенси життя, робить людей вільними, щасливими та дарує простір без обмежень.

18:00. Caribbean Club (вул. С. Петлюри, 4)

Вхід: 790-1590 грн


29 вересня. 50-ліття Будинку Кіно

Національна Спілка кінематографістів України запрошує 29 вересня до Червоної зали Будинку кіно на урочистий вечір з нагоди відкриття нового сезону та 50-річчя Будинку кіно.

У програмі – прем’єра фільму Олега Бійми «Будинок кіно: Безперервна історія», що містить архівні кадри та інтерв’ю відомих кінематографістів. Відбудеться урочисте погашення марки на честь 100-річчя Сергія Параджанова, а також показ документального фільму «Яремчук. Незрівнянний світ краси».

У заході візьмуть участь творці фільму та провідні актори театру та кіно.

17:00. Будинок Кіно (вул. Саксаганського, 6)

Вхід: вільний


29 вересня. Cepasa

Більше 10 років творчого шляху і 5 альбомів свідчать про те, що Cepasa належить до числа справжніх лідерів української електронної сцени. Його музика — це поєднання глибокої емоційності, технічної майстерності та сміливих експериментів зі звуком. Нова програма обіцяє здивувати навіть тих, хто знайомий із його творчістю вже давно.

16:00. Kureni (Паркова дорога, 4)

Вхід: 350 грн


29 вересня. Ден Че

Запрошую на сольний виступ Дена Че! У програмі — новий матеріал, тривалістю близько години. Цього року виповнюється 3 роки з його першого виступу, тож на вас чекають свіжі жарти та весела атмосфера. Приходьте заздалегідь, оскільки виступ буде зніматися.

19:30. Бочка Pub (вул. Хрещатик, 19А)

Вхід: 200 грн


Львів


28 вересня. Арсен Мірзоян та гурт Karna

Їхні пісні – це символи стійкості та незламності, які відгукнуться кожному. Вони влаштують справжню музичну бурю, яка накриє Львів хвилею адреналіну та наповнить вечір ритмами. Це концерт, де ви зможете відпочити, розслабитися і запалити під улюблені хіти разом з тими, хто розуміє, що таке справжня сила волі і бажання перемагати.

17:00. !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26)

Вхід: 400 грн


28 вересня. Хамерман Знищує Віруси

Найепатажніший попдует України продовжує свій тур Україною. Доєднуйся навіть якщо ненавидиш цих двох дядьків.

19:00. Котельня Ruіn Bar (вул. Заводська, 31)

Вхід: 500 грн


29 вересня. Domiy

Пісні Domiy вже встигли стати хітами та тривалий час залишаються в трендах YouTube, а також на них знято тисячі відео в TikTok.

«У ніжний та ліричний голос DOMIY не можливо не закохатися, адже він закарбовується в серці з перших нот! Приходьте та переконайтеся у цьому наживо самі. На вас чекає незабутня атмосфера, зіркові гості та музика, яка лунає прямо з серця! Буде “тепло так”…»

19:00. Малевич (пр-т Чорновола, 2)

Вхід: 450-550 грн


Вінниця


28 вересня. Бетон

Це буде енергійний вечір, наповнений справжньою рок-атмосферою, де прозвучать їхні найкращі пісні. Виступ гурту обіцяє потужний заряд емоцій та драйву для всіх прихильників української музики. Приходьте, щоб відчути живу енергію рок-н-ролу та насолодитися справжнім музичним шоу​.

Наступного дня гурт зіграє у Києві (29.09).

19:00. Docker Pub (пр-т Коцюбинського, 39)

Вхід: 225-325 грн


29 вересня. Adam

Гурт Adam запрошує на великий сольний концерт у Вінниці! Ви зможете почути наживо їхній хіт «Танцюй зі мною повільно», що здобув популярність у TikTok, YouTube і Instagram. Пісні «Повільно», «Таку як є», «Танцюй Мила» та інші треки про кохання створять неповторну атмосферу вечора. Приходьте співати разом із гуртом та насолодитися їхньою музикою!

18:00. Академічний музично-драматичний театр ім. М. Садовського (вул. Театральна, 13)

Вхід: 290-630 грн


Одеса


28 вересня. Скай

Скай — популярний український гурт, якому налічується вже 23 роки. У своїх піснях він поєднує альтернативний рок, поп-рок і пост-панк. Немає в Україні людини, яка б не чула пісень «Тебе це може вбити», «Best друг», «Подаруй світло» та «Легковажна».

Бонус: Meet & Greet — це можливість отримати ранній вхід на локацію, побувати на саунд-чеку, зустрітись з гуртом, отримати автограф, поспілкуватися та сфотографуватися до початку концерту. А також залишитись на концерт.

До речі, Скай цього тижня також виступатимуть у Києві (29.09).

18:00. Одеська обласна філармонія (вул. Буніна, 15)

Вхід: 800-2000 грн


29 вересня. Shumei

Shumei – харизматичний співак, чий голос знайомий серцю кожного українця. Його пісні та кавери від початку повномасштабного вторгнення передають усе, що відчувають мільйони.

Для вас звучатимуть улюблені «Пробач», «Комета», «Родимка» «Волосся», «Буревіями», «Капають», «Тривога» та інші хіти.

Також цього тижня у співака буде виступ у Луцьку (27.09).

18:00. Одеська обласна філармонія (вул. Буніна, 15)

Вхід: 390-990 грн


Дніпро


27 вересня. Parfeniuk

Parfeniuk, талановитий selfmade-артист, відомий своїми романтичними хітами, які підкорили топчарти радіостанцій та стрімінгових платформ. Його пісні, як-от «Провела екскурсію», «Долоні», «Забий» та інші, здобули мільйонні перегляди. Поки його треки активно поповнюють плейлисти, артист продовжує гастролювати Україною та за кордоном, завойовуючи серця слухачів своєю щирістю та автентичністю.

18:00. RIO club (Січеславська набережна, 19Д)

Вхід: 700 грн


28 вересня. Лесь Подерв’янський

Запрошуємо вас на концерт видатного представника українського мистецького андеграунду Леся Подерв’янського. Його гостре та актуальне авторське слово, унікальний стиль і потужний творчий потенціал завжди влучно відображають реалії нашого часу. У цей непростий період творчість Леся Подерв’янського стане джерелом натхнення та оптимізму.

Не пропустіть можливість почерпнути сили та зарядитися позитивом від геніального автора.

18:30. БК Машинобудівників (вул. Робоча, 166)

Вхід: 350-690 грн


Івано-Франківськ


27 вересня. Антитіла

Антитіла їдуть на зустріч зі своїми шанувальниками. Музиканти налаштовані подарувати публіці максимум позитивних емоцій. Їхні пісні добре відомі кожному українцю.

Гурт співає про боротьбу та перемогу. Він надихає військових та цивільних. Цілком ймовірно, що під час концерту ви почуєте абсолютно нові пісні, які вже скоро стануть хітами.

Цього тижня ловіть гурт також у Львові (26.09) та Чернівцях (29.09).

19:00. Івано-Франківський театр ім. І. Франка (вул. Незалежності 42)

Вхід: 700-1300 грн


27 вересня. Мертвий півень

Легенді українського рок-н-ролу, гурту Мертвий Півень 35 років!

Драйв, притаманний «Півням», та нова глибина звучання, що чіпляє з перших секунд! «Ми так жили, немов співали Джаз», «Б’ютіфул Карпати», «Ми помрем не в Парижі», «Without You», «Франсуа», що стали класикою, набувають нового, чуттєвого втілення.

Запрошуємо отримати надзвичайне задоволення під хіти, що знає напам’ять не одне покоління!

19:00. Івано-Франківська обласна філармонія (вул. Леся Курбаса 3)

Вхід: 340-650 грн


Хмельницький


27 вересня. МУР. Ти [Романтика]

«Ти [Романтика]» змітає пил часу з імен Хвильового, Курбаса, Сосюри, Семенка… Вперше покладені на музику історія зради поета Павла Тичини, служба у Третій Штурмовій Володимира Сосюри, розстріл кожного другого з українських письменників у Будинку Слово, самогубство Миколи Хвильового… Імена, що оживають на сцені, просто на ваших очах, – непередаваний словами досвід.

Ловіть МУР цього тижня також у Тернополі (26.09) та Житомирі (29.09).

18:30. Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького (вул. Соборна, 60)

Вхід: 690-840 грн


29 вересня. True Tough

Сповнений брейкдаунів та жесті тур True Tough продовжується.

Цього тижня також зустрічайте гурт у Львові (28.09).

18:30. Bar Sympatia (вул. Проскурівська, 70)

Вхід: 390 грн


Полтава


29 вересня. Олександр Кварта

Його творча кар’єра вперше була помічена в програмі «Караоке на Майдані». У фінал Олександр тоді не потрапив, але його почали впізнавати на вулицях. А далі були відбіркові кастинги та півфінал «Україна має талант». Феєричний виступ Олександра побачила вся країна. Яскравий, веселий, зі щирою посмішкою він став всенародним улюбленцем.

В народі його давно прозвали «людина-свято», «людина-запальничка», «людина-сонце» і «найпозитивніший артист України».

18:00. Палац дозвілля «Листопад» (вул. Соборності, 58)

Вхід: 150-600 грн


29 вересня. Антон Тимошенко

«Їду в тур з новим сольним концертом. Обкатав частину матеріалу в США та Канаді, виберу найкращі жарти звідти і представлю нові спроби комедійної інтерпретації сьогодення і проведу багато благодійних аукціонів».

Перед Полтавою Антон завітає з виступом у Харків (28.09 денний та 28.09 вечірній виступи).

19:00. Полтавська обласна філармонія (вул. Гоголя, 10А)

Вхід: 450-750 грн


Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024