Головна
>
Статті
>

Мій Стиль: 5 улюблених фолк та кантрі пісень Sasha Boole

Мій Стиль: 5 улюблених фолк та кантрі пісень Sasha Boole

Незважаючи на те, що чистих жанрів у сучасній музиці майже не залишилося, кожен музикант має свої стилістичні вподобання. Вони впливають на його відчуття, пісні та розуміння прекрасного. Ми запускаємо нову рубрику «Мій Стиль», у якій українські музиканти розповідатимуть про улюблені пісні в певному жанрі, які вплинули на їх творчість.

Відкриває рубрику – фолк-виконавець Sasha Boole, який цього року випустив свій третій студійний альбом – Golden Tooth.

Robert Johnson – Me and the Devil Blues

Хтось скаже, що Джонсон до кантрі і фольку має стільки ж відношення, як морська свинка до моря. І помилиться. Бо блюз дельти Міссісіпі зіграв таку ж роль у формуванні того, що ми сьогодні називаємо фольком, як і музика емігрантів з Європи та корінного населення Америки. Персона, довкола якої побутує більше міфів, ніж достовірно відомих фактів.

Johnny Cash – Ring of Fire

Man in Black вивів музику кантрі на небувалий до того рівень, зробивши її комерційно привабливою. Людина – століття, якій вдалося стерти стереотипи про хілбіллі в засалених тракерах.

Bob Dylan – The Times They Are A Changin’

Коли я вперше почув цього худорлявого з гітарою і гармошкою, я був шокований, яка сила стоїть за настільки простою і щирою музикою. І, як показав час, не лише я так подумав.

16 Horsepower – Black Soul Choir

Те що зробив Девід з 16 Horsepower стало початком нового відгалуження в музиці кантрі. Так званий денвер саунд і готік кантрі тепер невід’ємна частина культури чуваків в капелюхах і ковбойських черевиках.

The White Stripes – Catch Hell Blues

Коли деякі великі музичні дєльци казали, що гітарна музика своє віджила. Джек взяв переграні сотні разів мелодії і довів протилежне.


Зараз Sasha Boole грає в турі разом з гуртом Me And That Man. Найближчий виступ Sasha Boole в Україні відбудеться 14 жовтня у форматі тріо на Lviv Acoustic Fest.

Придбати квитки на Lviv Acoustic Fest 2017

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024