Головна
>
Відео
>

Діма Зезюлін (LATEXFAUNA) співає нову пісню, розповідає про зміни в складі гурту та страшні історії

Діма Зезюлін (LATEXFAUNA) співає нову пісню, розповідає про зміни в складі гурту та страшні історії

У новому форматі Хоум Шоу лідер гурту LATEXFAUNA прийшов у гості до нашого головного редактора Олексія Бондаренка. Олексій та Діма поговорили про зміни у складі гурту, майбутні концерти, подивилися кавери на LATEXFAUNA, поїли, зіграли в гру, а Діма заспівав нову пісню «Косатка» (наприкінці матеріалу), реліз якої заплановано на 27 березня.

Якщо хочете підтримати проєкт, а також дешево поїсти – завантажуйте додаток за лінком http://bit.ly/raketa_app1

У додатку ви можете використати промокод: liroom100. Він надасть знижку у 100 грн для нових користувачів при оплаті карткою!

Якщо у вас уже стоїть додаток, використовуйте промокод liroom50 – 50 грн на замовлення від 300 грн при оплаті карткою! Куштуйте!

Що відбувається у гурті? Я чув, що у вас зміни в складі.

– Так, у нас зміни в складі. У нас новий гітарист – Ілля Случанко.

– Той, що прийшов з гурту «Фіолет»?

– Так.

– А як так сталося?

– Ми розійшлися із нашим гітаристом і побачили в Іллі гідну заміну.

– А ви з ним давно знайомі?

– Так. Як тільки ми почали існувати, ми познайомилися з Іллею, бо він написав нам в паблік «Ребята, ви охуєнні!».

– Які релізи ви плануєте?

– А ми ж постійно випускаємо сингли. Це наша така тактика. Зараз будемо випускати пісню Косатка

– Це ж у The Hardkiss щойно вийшла «Косатка»?

– Так да. Ти не повіриш, літом перед концертом на ЮБК ми вирішили випустити трек і назвати його «Дельфіни». І тут одразу ж виходять Дельфины у Луни. Ми вирішили, ну добре, переназвемо в Дельфінам, бо у нас там по тексту «Дельфінам». І тут знову такий попандос. Але у нас буде зовсім інша пісня.

Рубрика «Було / Не було»

1) Бувало таке, що ви не впізнавали, яку пісню починали грати ваші музиканти і починали співати текст до іншої.

– Не було. Але могло бути. Один із наших учасників якось на одному з фестивалів дуже гарненько накурився перед виступом. І він, звісно, літав туда-сюда і сильно збивався. Але грав усі пісні, які треба було.

2) Бувало таке, що ви грали концерт у такому п’яному дурмані, що на ранок його не пам’ятали?

– Було. Це було у Харкові. Ми так сильно накидалися перцовки, що я пам’ятаю тільки другий трек. А потім я прокидаюся серед ночі в готелі і розумію, що я пам’ятаю лише другий трек. І що було, я взагалі не знаю. І я біжу тоді до Боді – нашого, на жаль уже покійного, менеджера – стукаю в двері, падаю на коліна і кажу «Батьку, що там було?!». А він каже «Та нє, все нормально, в принципі. Але буде вам наука. Тому що грали ви ну дуже хєрово». Потім нам ще в інстаграмі писали, мовляв, хлопці ну так не можна, не можна так виступати.

3) Бувало так, що вас зупиняли на вулиці фанати та фанатки для селфі і автографів?

– Звісно! І не раз. Бувало навіть на трасі «Одеса – Київ», на заправці. Доволі часто. Найчастіше це відбувається на Подолі. Ну тому що там вся хіпстота збирається, умні, красиві, молодьожні.

4) Бувало таке, що у тебе був конфлікт із шанувальником під час концерту?

– Було. Але не на концерті, а на корпоративі. П’яний чувак заліз на сцену і почав з нами танцювати. Я не став його, звісно, відштовхувати, бо нам там грошики платили. Але наш менеджер Ілля забрав його звідти і все було ок.

5) Бувало таке, що вам доводилося грати безплатно, бо у організатора закінчилися гроші?

– Ні, не було. Ми жодного разу не зіграли жодного безкоштовного концерту. Були ситуації по бартеру. А хоча… Один раз було. Ми грали на «Космос Таборі» безкоштовно. Але ж це «Космос Табір»! Це ми для себе грали. Я був відвертий в цьому.

6) Бувало таке, що ви відмовлялися від концерту з ідеологічних причин?

– Не було. Бо жодного разу не було таких запросів. Якби нас покликали грати за якусь політичну партію, ми б відмовилися. Для нас це про те, щоб підтримувати свій імідж. Нахуй зашкварюватися?

Рубрика «Незручні запитання»

– Тобі самому не здається, що у вас усі пісні схожі?

– Ні, не здається. А я тобі зараз сам поставлю запитання. Чим пісня Дослідниця схожа на пісню Лайм?

– Фанковою гітарою?

– Ні, там нема такого. Чим пісня Космос похожа на Аяхуаску?

– Ну мені вайб схожий.

– Але так і має бути. Це настрій, почерк гурту. У нас реально є речі, якими ми грішимо. Це ритміка. У нас дуже багато пісень у темпі 90 ударів на хвилину. Мені здається проблема в мені, бо я так пишу пісні. У мене такий флоу. Ми можемо штучно прискорити на 10 ударів на хвилину, але воно буде вже не таким приємним. В іншому я особливо не бачу, за що до нас можна причепитися.

– Ви постійно іронізуєте над собою в соцмережах. Викладаєте скріншоти найобразливіших коментарів. Але насправді, вас це не ображає?

– Ні, нас це дуже забавляє. Як каже наш басист Саша Димань, хейт він завжди «более изощренно выложенный». Він завжди написаний набагато яскравіше за будь-яку похвалу. Мій улюблений комент, це «Какое-то имбецильное подергивание конечностями. Такой никакой музыки я не слышал даже в лифте торговых центров». Це ж пєрл! Це ж людина зайшла, і народила таку міць! Достоєвщина!

– Що тебе бісить в українській сцені?

– Мене бісить, коли оперують одними й тими самими словами в піснях. «Долоні», «відчувай», «літаю», «небо»… Одне й те саме по колу. Якийсь рандомний набір слів. Одні й ті ж самі страждання в усіх піснях. Друзі, нікому не цікаво слухати, про те як вам паскудно!

– Ти ніколи не співаєш про те, як тобі погано?

– Ні, у нас нема жодної пісні, де мені погано. Ну як мені… Ліричному герою, тут треба відрізняти. Я дуже рідко свої внутрішні рефлексії екстраполюю в пісні. Це було тільки в Лайм і в Серфер. А все інше – це все «Голлівуд». Якісь персонажі і вигадані історії.

– Тобто «мєдляків» від вас не очікувати…

– Ну як, у нас є «мєдляки». От наприклад пісня Алое. Це пісня про старість, але ж це точно не про мене? Це якась ода старості, у якій є надія. Ліричний герой приймає свою старість і бачить в цьому красу.

– А про що ваша нова пісня «Косатка»?

– У мужиків в 35-40 починається криза, коли ти ніби багато чого досяг, але все одно піджимає екзистенційна криза. Доводиться прощатися із коханими, розходитися й сходитися… Короче, хуй його знає. Сложно стає.

Отже, це пісня про мужчину, який багато чого досяг, але сумує за своєю безгрошовою юністю.

Нагадаємо також, що ми провели вже більше дев’яти інтерв’ю шоу “Ріс на Біс”. Останнє з них, із Антоном Слєпаковим, ви також можете подивитися на нашому каналі.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024