Головна
>
Статті
>

Nastia дала перше інтерв’ю Resident Advisor. Ми зібрали 7 думок з нього

Nastia дала перше інтерв’ю Resident Advisor. Ми зібрали 7 думок з нього

На Resident Advisor вийшло перше інтерв’ю з Nastia. Ми вибрали для вас 7 найцікавіших цитат звідти, які розкажуть про Настю трохи більше, ніж її музика.

1. Найбільше, що я люблю робити — це грати дабстеп або ставити експериментальні треки й спостерігати за реакцією людей. Вони просто стоять і витріщаються. Упевнена, що хтось із них думає: “Що за дурня?”. Просто, якщо ти граєш функціональну музику, вони спілкуються один з одним, звичайна собі вечірка, а потім ти вмикаєш щось дивне і вони звертають увагу.

2. Мені досі потрібно бути сильнішою за аудиторію, щоб подолати тиск із залу й сказати: «Ні, дорогенькі, ви будете слухати зараз ось це. Інакше я не розумію, що я тут роблю».

3. Насправді я прийшла з хаус-музики, більш з мікро-хаусу та мінімалу і потім вчилася грати масштабніше і масштабніше. І досі вчуся. Це не легко. Я до сих пір люблю мінімалізм у музиці. І мені не приносить задоволення грати величезні треки, один за одним. Під кінець це лише шум. Тільки бам, бам, бам. “Що це? Хіба люди прийшли заради цього?

4. З того моменту все змінилося (йдеться про Arma 17, легендарний московський клуб – прим.ред). Я змінилася не для того, аби вписатися у їхню спільноту, але через те, що я відчувала, що потребую змін. Усе, що я робила раніше — в минулому. Мені хотілося розпочати щось інше, хотілося посерйознішати. Я змінила своє ім’я. Змінила сторінку у Facebook. Щоразу, коли я приїздила на Arma, я намагалася грати щось особливе для цих людей. Я хотіла, щоб вони мене поважали.

5. Інколи мій менеджер каже: “Нащо ти написала це на Facebook?”. Це відіб’ється на твоїй кар’єрі. О, Боже! Що ж ти наробила?”. Але я завжди чесна. Для мене краще втратити можливість, але залишитися собою.

6. Мені би хотілося грати менше, але я все одно граю стільки, скільки можу. У мене немає часу, аби подумати. Бракує часу, щоб щось проаналізувати. Тому інколи я почуваюся лузером.

7. За два роки хотілося б урізати свій розклад навпіл. Навчитися медитувати, займатися йогою, народити ще одну дитину. Можливо, повернутися в універтитет і вивчати психологію.

Фото: RA

Читайте також: 

Фестиваль изнутри. Как Настя Топольская продвигает «Стрічку»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024