Головна
>
Статті
>

Порада. 5 літних кліпів від львівського продюсера Zbaraski

Порада. 5 літних кліпів від львівського продюсера Zbaraski

До Кива їде Zbaraski – львівський продюсер, один із голосів лейбла Bitanga Blood. Його альбом «Бо я так хочу» у 2020 році був номінований на 4 номінації RAP.UA та здобув перемогу в номінації «Прорив року». У четвер, 8 липня, Zbaraski виступить у Куренях на сцені «Пой сюди».

Іван (або Джонні, як він інколи себе називає) народився в невеликому місті, ріс у горах, а працює у Львові. Він створює якісний і неочікуваний для східноєвропейської сцени саунд, в якому можна знайти відлуння старого R’n’B, соулу та хіп-хопу на основі української лірики.

Зібрали для вас невелику добірку з його кліпів, які стануть ковтком свіжого повітря у спекотну літню днину. Дивіться відео (які, до речі, більше схожі на документалки, ніж відеоряд пісні) та додавайте треки у свій плейлист.

SAM

Найсвіжіший кліп, який Збараскі випустив минулого місяця. Відеоряд максимально відображає назву композиції: музикант наодинці проводить час на Кінбурнській косі.  Слухачі вже охрестили композицію саундтреком українських інтровертів.

COFEIN

А в цьому кліпі Zbaraski екранізував свою любов до кави, сім’ї та рідного дому. «Це відео не лише про те, що “Кофеїн любить Збарас”, а й про різні покоління, любов до родини, рідної естетики і побуту», – каже Іван. У кліпі, до речі, знявся його батько.

BO TOGO

Літній нічний Львів, стильна автівка, зелено-жовті та червоні кольори, картинка, яка тримає. У цьому кліпі Zbaraski разом із режисером Юрієм Футало вдалося показати пристрасну, інтимно-провокаційну і дуже кінематографічну історію, де є все: розвиток, неочікувана кульмінація та вишуканий фінал.

Максимально гедоністичний і розслаблений трек і не не менш світлий кліп, у якому Zbaraski в мінімалістичній білій футболці та білому комбінезоні просто катається на велику по Берліні.

ЧОРНО-БІЛЕ ФОТО

«Розмиті кадри, абстрактні рими і чисті емоції. І хоча знято все це було минулого літа, але є речі, які не змінюються», – так підписав Zbaraski це відео на YouTube, датоване 6 липня 2012 року. Зі свого боку можемо сказати, що з моменту зйомок кліпу минуло вже 10 років, а ті речі, які оспівує Zbaraski у цій пісні все також залишаються незмінними: літо, любов і чорно-білі світлини коханих.

Матеріал опубліковано у партнерстві із «Курені»

8 липня

Курені, Паркова дорога, 4
Квитки та більше інформації https://kureni.com

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023