Головна
>
Статті
>

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Спеціально для тих, хто не встигає слідкувати за усіма новинками українських музикантів, але хочуть розбиратись у тому, що коїться, раз на тиждень ми будемо випускати рубрику “Зорепад релізів”.

Альбоми

Галяк — Музло

Гурт Галяк спільно з лейблом Moon Records презетував другий студійний альбом. Послухати його повністю можна на стримінгових сервісах iTunes, Google Play и Spotify. Дізнатись більше.

Чаламада — Пушлисьме

Закарпатський гурт Чаламада випустив дебютний альбом Пушлисьме, у який ввійшло десять композицій. Платівка є підсумком дворічного періоду становлення гурту. Раніше, у березні, ми публікували дебютний кліп гурту на пісню Се мій варош.

Toys & Hammers — #toysandhammers

У грудні 2016 року гурт Toys&Hammers презентував дебютний сингл Pressure, який ввійшов і в перший лонгплей рокерів.

Kraamola – Мольфар

Фолк-метал гурт Kraamola презентував третю платівку – міні-альбом Мольфар. Гурт Kraamola був створений у 2008 році колишнім гітаристом команди Тінь Сонця Анатолієм Зіневичем.

Сингли

Біла Вежа — Давай

Уже другий за цей рік сингл гурту Біла Вежа. Як розповідає фронтмен гурту Максим Іващенко, «Ця пісня буде близька кожному, бо в ній йде мова про всі ті прості речі, з яких складається щастя – зустрічати світанок з коханою людиною, лежати в обіймах під теплою ковдрою, пити каву і нікуди не поспішати. Сподіваюсь, що нам вдалося передати ці почуття за допомогою музики. Присвячуємо цю пісню усім мрійникам та закоханим». Невдовзі має вийти кліп на цей трек.

Наталія Шевченко – Польська

Дебютний сингл миргродської співачки Наталії Шевченко. “Пісня Польська була написана у гуртожитку в Любліні, її я писала своєму коханому. Тоді, коли приїхала додому, показала вірш другу-гітаристу, творчому і шаленому. Він заграв пару акордів і ми зрозуміли, що це – воно! Це пісня про справжність”, розповідає виконавиця.

Кліпи

Epolets — Місто спить

Гурт Epolets презентував кліп на випущений у травні сингл Місто спить, саундпродюсером якого виступив Мілош Єліч. Сценаристом та режисером відеороботи виступив Віталій Кріжановський. Дізнатись більше.

Mund – Howl

Фольктронік проект відомого фотографа Пиміна Давидова Mund презентував кліп на пісню Howl з дебютного альбому. Режисером відео став сам музикант.

Karпenko – Dим

Новий поп-виконавець з Ужгорода Karпenko презентував дебютний кліп на пісню Dим. Сингл ввійде в майбутню платівку музиканта. Режисером та сценаристом відео став Богдан Козачук.

LETAY – Тримай веселу хвилю

Гурт LETAY презентував відео на пісню Тримай веселу хвилю, в якому знялась команда паркурників. Режисером, сценаристом, монтажером та співоператором кліпу став Сергій Громов. Трек ввійшов у дебютну платівку гурту, що була випущена у грудні минулого року.


Якщо ви хочете потрапити в нашу рубрику та випустили новий реліз, напишіть нам на abo@liroom.com.ua з темою листа “Зоряний реліз“.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023