Без Обмежень

Розпочав свою творчість гурт у Мукачеві, де вперше заявив про себе широкій аудиторії 14 січня 1999-го року. Тоді до складу команди молодих музикантів входили: Сергій Танчинець, Ігор Рибар, Віктор Янцо, Владислав Воробець, Василь Логойда

Склад

Сергій Танчинець — вокал, фронт-мен
Олександр Адаменко — бас-гітара
Олексій Бережний — ударні
Андрій Радько — гітара
Ігор Рибар — гітара

Дискографія

2007 — «Underground»
2015 — «#DИХАЮТОБОЮ»
2017 — «5хвилин»
2018 — «Буду з тобою!»

Город: Мукачево
Год основания: 1999

Купить музыку:

Альбомы группы

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.