Головна
>
Звіти
>

Життя на Венері є! / Звіт з концерту Living On Venus

Життя на Венері є! / Звіт з концерту Living On Venus

Із затримкою у 43 хвилини, гурт  «Living On Venus»  почав радувати нас хоч якимись звуками. Без саунд чеку, якого просто не було, «вечер переставал быть томным» і ТРУ інді рок (стиль яким позиціонує себе гурт) переставав бути ТРУ.

Але, забігаючи наперед  скажу, що це було тільки перше враження від цього мало відомого допоки гурту на теренах безкрайньої і славетної  України (Слава Україні!Героям Слава!:))

Як голосить афіша, хлопці грали на таких відомихфестивалях як Event Horizon Festival, Jarocin Fest, Around The Rock. Я жодного з них не знаю, тому імовірна популярність фестів ніяк не вплинула на моє задоволення, яке отримала під час виступу.

Фронтмен гурту, Каміль Дурскі, постійно взаємодіяв з публікою: просив стрибати, вчив польської  і після кожної пісні голосив «Thank you Kyiv! You amazing!»

Одне із перших питань, яке нам спало на думку, чому саме On Venus? Фронтмен Каміль Дурскі охоче відповів нам: «тому що дівчата з Венери». Каміль – на перший погляд едакий молодий Вакарчук польського розливу з густими бровами і американською посмішкою.

Всі хлопці ще студенти. Каміль вивчає італійську та французьку, Паша Барановський (соло гітара) – електротехніку, Сімон Янковські (бас) – географію, Кшиштоф Шажда (барабани) – англійську.

Історія гурту доволі прозаїчна. Сімон і Каміль знали один одного з дитинства бо жили по-сусідству. Далі були гаражні проби пера, тобто гітари. Потім знайшли  барабанщика, згодом провели маленький барабанний ченьж  і на сьогодні маємо крутого віртуоза, який за декілька  хвилин соло примусив натовп  просто шаленіти в екстазі. На сьогодні гурт  «Living On Venus»   має два кліпи на пісні «Poziom Cukru» і «Wirusy Grypy»  та в планах записати диск.

Наостанок після відчайдушних криків публіки «Біс! Біс! Біс!» на сцену вийшов Каміль і заспівав пісню Love Will Tear Us Apart гурту Joy Division. Після чого гурт зіграв ще декілька власних композицій.

І наостанок, додамо подяку Ковальчуку Андрію людині, через яку ми дізнались, що життя на Венері є.

 

Більше фото у ВК.

Дольнік Тетяна / Тимченко Леся

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024