Головна
>
Статті
>

Ми попросили собак дивитися українські кліпи. Ви можете взяти цих песиків додому

Ми попросили собак дивитися українські кліпи. Ви можете взяти цих песиків додому

Блог про нову українську музику LiRoom спільно із компанією Uklon та благодійним фондом Happy Paw запросив чотирьох собак подивитися кілька українських кліпів літа 2019 року. Собаки їх подивилися і їхні думки розійшлися.

Кожного песика із цього відео ви можете забрати до себе додому. Для цього ви можете зайти на сайт Happy Paw та обрати будь-якого, який вам до вподоби, або ж наших зірок Одрі, Асю, Баді та Джолі. Для цього треба подзвонити у фонд за номером +380 44 290-03-29 або ж написати листа на hello@happypaw.ua.

А Uklon привезе вашого нового друга прямо вам додому. Для цього достатньо завантажити додаток на свій мобільний за посиланням.

У цьому відео ми подивилися кліпи артистів: Pokaz Trio, Latexfauna, Ольга Цибульська, Grebz, alyona alyona, ЛУНА, Ingret та Курган і Агрегат.

Це другий спільний проєкт LiRoom та компанії Uklon. Також радимо подивитися серію відеоінтерв’ю “Ріс на Біс”. Ріс уже встиг поспілкуватися із фронтменом гурту Антитіла Тарасом Тополею, R&B-виконавицею MamaRika, легендою українського хіп-хопу Фаготом та репером Фрілом, а також із головним дебютантом цього року KHAYAT та дуетом YUKO.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024