Головна
>
Новини
>

Благодійна акція: Купуй речі музикантів для підтримки онкохворих дітей

Благодійна акція: Купуй речі музикантів для підтримки онкохворих дітей

LiRoom LiRoom
17 Лютого, 2016

Спільна благодійна акція ініціативи «Речі музикантів» та блогу про нову українську музику LiRoom спрямована на підтримку міжнародного благодійного фонду «Tabletochki», який захищає інтереси дітей з онкологічними захворюваннями в Україні.

баннер2

Музика лікує. Музика допомагає. Музика завжди крокувала і крокує пліч-о-пліч з благочинністю. І мова не тільки про численні концерти, кошти з яких ідуть на потреби нужденним. Музиканти можуть допомагати навіть … своїми речами.

Ініціатива під назвою “Речі музикантів” була заснована Анастасією Волокітою у серпні 2014 року на базі київських барахолок, що регулярно проводилися у столиці. Більше 30 музикантів різних музичних жанрів залюбки віддавали медіатори, бейджі з фестивалів, інструменти та деталі до них, реквізити й одяг зі зйомок кліпів, мерч гурту, компакт-диски та особисті речі.

Павло Гудімов, Джамала, Олександр Муренко, Гапочка, Віктор Придувалов, Бумбокс, Тартак, ТНМК, Mad Heads, Dead boys girlfriend, Камон, Вагоновожаті, The Bйо, Гайдамаки, ТОЛ, Анна, Latur,  Red Rocks, резидент Будда бар DJ Артем Гафаров, лейбл Iншамузика, Re.Evolution production, Stoned Jesus, Jinjer, МегамасС, Point, Fontaliza, Dance party.Dance! Dance!, Septa, Somali Yacht Club, Ebola, Mother Witch & Dead Water Ghosts та мерч з туру Limp Bizkit, отриманий від Happy Music Group – завітавши до чергової благодійної барахолки, кожен мав змогу придбати речі цих музикантів та допомогти.

Менше ніж за перший рік існування ініціативи було зібрано 15 000 гривень. Усі кошти йшли на потреби воїнів АТО, до міжнародного благодійного фонду “Tabletochki” та на лікування опорно-рухового апарату барабанщика гурту “Jinjer”.

Такі результати надихають не полишати благочинно-музичну справу. Разом з LiRoom, творці ініціативи “Речі музикантів” оголошують інтернет-розпродаж . Усі зібрані кошти підуть до міжнародного благодійного фонду “Таблеточки” на лікування онкохворих дітей.

Як саме взяти участь у розпродажі:

 

  1. Обирайте речі, які вам подобаються в альбомі “Речі музикантів”.
  2. Жертувати можна більше за заявлену ціну.
  3. В коментарях під фото можна залишати свою ціну у форматі аукціону. 
  4. Перераховуйте кошти найзручнішим для вас способом:
  • – онлайн-платіж – сайт tabletochki.org – кнопка “Пожертвувати”, у призначенні платежу вказувати: “Учасник барахолки Речі музикантів”;
  • – онлайн-переказ тут – justgiving.com/tabletochki (приймаються карти будь-якої країни), у призначенні платежу вказувати: “Учасник барахолки Речі музикантів”;
  • – переказ на рахунок у Приватбанку – 5584 2422 1113 2700 (карта оформлена на Кудиненко О.Я., засновницю фонду);
  • – переказ на PayPal – o.kudinenko@tabletochki.org, у призначенні платежу вказувати: “Учасник барахолки Речі музикантів”;
  • – поповнення в інших банках:
    Благодійний фонд “Таблеточки”
    Код ЄДРПОУ 38805429
    р/р 26009052722826
    МФО 300711 в ПФ ПАТ КБ “ПриватБанк”
    в ПФ ПАТ КБ “ПриватБанк”
    неприбуткова організація
  1. Прикріплюйте чек або скріншот платежу в коментарях під фото. На знімку має бути добре видно призначення та сумму платежу.
  2. В особистих повідомленнях ми домовляємось про зустріч для передачі речей. Якщо ви не в Києві, ми відправимо їх на адресу вашого відділення Нової пошти наступного дня.
  3. Отримавши бажану річ, прикріплюйте ваше фото разом із нею в коментарях під фото (за бажанням).

Якщо у вас залишились питання або з якихось причин з вами не зв’язались після оплати, пишіть на vm@liroom.com.ua.

Стати ближче до улюбленого виконавця та допомогти тим, хто цього потребує, дуже просто. Долучайтеся до благодійної ініціативи “Речі музикантів”!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024