Головна
>
Плейлисти
>

Плейлист UPark. Слухаємо всіх артистів трьох днів фестивалю

Плейлист UPark. Слухаємо всіх артистів трьох днів фестивалю

16-18 липня у Києві, у Sky Family Park, відбудеться фестиваль UPark. Особливість цього фесту – артисти найвищого рівня. Кожного дня на сцену виходитимуть чотири гурти. Ми склали плейлисти під три стримінгові платформи: Apple Music, Google Play та Spotify. Також ділимося своїми спостереженнями та очікуваннями від артистів лайнапу.


Придбати квитки на фестиваль


День 1

Apple Music | Google Play | Deezer

Фестиваль відкриватимуть українці TBOFTP, назва яких розшифровується як The Best Part of The Trip. Це вихованці лейблу Masterskaya Івана Дорна. Наразі на їхньому рахунку дебютний міні-альбом та доволі непоганий кліп на пісню Gone.

Swmrs – американский гурт, який грає поп-панк з 2004 року. Дискографія нараховує вже чотири альбоми. Ще одна важлива деталь – барабанщик гурту Джої Армстронг – син Біллі Джо Армстронга, соліста Green Day. Він 1995 року народження і так, грає з 11 років.

Nothing But Thieves та Bring Me The Horizon – відомі зірки. Перші – часті гості в Україні та зняли тут одразу три кліпи. Другі – останнього разу грали 2015 року у Палаці Спорту і також зняли кліп у Києві – на один з головних синглів нового альбому MANTRA.

День 2

Apple Music | Google Play | Deezer

AJR – це Адам, Джек та Райян, американський DIY поп-проект. З 2006 року гурт вийшов на принципово вищий рівень. У кліпі на їхній головний хіт Weak більше 50 млн переглядів, а з піснею 100 Bad Days проект виступав на шоу Кіммела.

Pale Waves – один із найперспективніших британських гуртів сьогодення. На них звернув увагу авторитетний рейтиг BBC Sound of Future 2018 року, а також вони виграли премію NME Under The Radar від видання NME. Минулого року вийшов дебютний альбом, який посів першу сходинку у британському інді-чарті.

Rag’n’Bone Man відомий світові передусім завдяки виконанню суперхіта Human. Але до цього успіху співак довго експериментував із блюзом та хіп-хопом. А цього року знов застрибнув у всі можливі ротації завдяки колаборації із Calvin Harris та піснею Giant.

Гурт Thirty Seconds To Mars любить Україну, виступав тут багато разів і, зокрема, був одним із небагатьох гуртів, які не відмінили свій виступ 2014 року, коли в центрі Києва стояв Майдан. Остання велика робота гурту – альбом America вийшов 2018 року.

День 3

Apple Music | Google Play | Deezer

Американський дует Missio – ще одне ім’я зі списку напрочуд перспективних артистів. У них два повноцінних альбоми, один із яких вийшов цього року. Ми дуже радимо прислухатися до музики цих хлопців, бо самі для себе її відкрили, коли збирали плейлисти.

MØ – данська співачка, до якої світова слава прийшла разом із треком Lean On, записаним у колаборації із Major Lazer та DJ Snake. Проте окрім EDM-бенгерів, до яких також можна віднести Final Song, MØ – майстриня розмаїтої поп-музики. Вона вміє і в гітарне інді, і у фортепіанну баладу і у легковажний поп. До речі, кліп на один із головних хітів співачки Kamikaze також знімався у Києві.

Іван Дорн – людина, яка встигла кілька разів переродитися на український сцені. Іван розпочинав як учасник дуету Пара Нормальных. Згодом запустив власну кар’єру і став суперзіркою завдяки успіхові альбомів Co’n’Dorn та Randorn. Проте згодом Іван знов змінив напрямок діяльності, поїхав в Америку та записав концептуальний англомовний альбом OTD. Також паралельно відкрив лейбл Masterskaya, про артистів якого ми часто пишемо.

Die Antwoord – південноафриканські фріки, які замінили гурт The Prodigy, які відмінили концерти після смерті соліста. Йоланді та Нінджя перетворюють будь-який концерт на шалену та дивакувату вечірку. Гурт був в Києві одного разу і тоді клуб ледь утримав кількість бажаючих їх почути.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024