Головна
>
Статті
>

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Спеціально для тих, хто не встигає слідкувати за усіма новинками українських музикантів, але хочуть розбиратись у тому, що коїться, раз на тиждень ми випускаємо рубрику “Зорепад релізів”.

Сингли

Onuka – Vsesvit

Гурт Onuka презентував перший сингл з майбутнього лонгплею Vsesvit. Реліз альбому MOZAЇKA заплановано на осінь 2017. Дізнатись більше.

Rami Kallas – Мачти

Максі-сингл Мачти київського соул-виконавця Rami Kallas містить у собі два треки – Мачти і Заново. Автором слів та музики виступив сам музикант. Дізнатись більше.

Пернатый змей – Ти і є

Одесити Пернатый змей презентували новий сингл Ти і є, який увійде до майбутнього ЕР Камінь. Вихід платівки заплановано на кінець серпня. Трек презентовано у форматі лайв-відео. Гурт Пернатый змей – це проект Максима Ячміня, який є автором музики та слів. Зараз команда виступає в оновленому складі.

Данило Куценко – Я не хочу

Київський музикант Данило Куценко випустив сингл Я не хочу. Це перший не акустичний трек у доробку виконавця. Дізнатись більше.

Fast Forward Eats the Tape – Wrong

Київський гурт Fast Forward Eats the Tape презентував лайв-версію треку Wrong, що увійде у їх майбутній EP. Міні-альбом стане дебютним для музикантів та матиме назву Handmade From Scrap Materials.

CLOUDLESS — Небо на Стелі

Другий сингл з майбутнього альбому гурту CLOUDLESS має назву Небо на Стелі. Робота над треком проходила на студії звукозапису Revet Sound. За словами самих музикантів, трек Небо на Стелі був написаний для їх попереднього проекту MYVERSAL, але тоді так і не побачив світ. Восени команда планує представити свій дебютник.

Кліпи

MamaRika – Ти і Я

Продюсуванням синглу Ти і Я займався Діма Монатік та MonatikChilibiSound. Режисером кліпу став Радислав Лукін. “Просто візуалізація музичної енергії. Всі фішки з’являлися вже на знімальному майданчику. І ми як завжди ловили кайф від самого процесу! В результаті вийшов такий собі сексі-монолог про те, що відчуває кожна людина, коли хоче бути поряд із об’єктом свого бажання”, – прокоментувала співачка на своїй фейсбук-сторінці.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024