Головна
>
Новини
>

10 000 євро на креатив. Як отримати допомогу від House of Europe

10 000 євро на креатив. Як отримати допомогу від House of Europe

House of Europe запустив Creative Business Boost — платформу для стрімкого зростання креативного бізнесу. Це програма для малого та середнього бізнесу, яка має на меті допомогти підприємцям вивести свою справу на новий рівень.

Хто може отримати фінансування?

Отримати консультації експертів та фінансування можуть підприємці зі сфери музики, перформативних мистецтв, відео, архітектури, ремесел, дизайну та інших секторів креативних індустрій.

Creative Business Boost допоможе підприємцям вийти на іноземний ринок, запустити новий продукт або облаштувати виробництво. Для цього House of Europe пропонує до 10 000 євро на розвиток бізнесу, чотири зустрічі з українськими бізнес-консультантами, спілкування з експертами з ЄС та регулярні зустрічі з іншими креативними підприємцями.

«На нашу думку, розвиток креативних індустрій може відповісти на актуальні виклики в економіці і суспільстві. Ми прагнемо сприяти стійкості і розвитку, збільшенню можливостей представників сектору і розширенню їх співпраці з ЄС. По завершенню програми ми оголосимо 12 переможців, чиї успішні проєкти підсилять екосистему українського креативного бізнесу», — коментує менеджер програми Олександр Драчук

Як подати заявку?

Подати заявку можна на онлайн-платформі House of Europe. До заявки потрібно долучити бюджет, реєстраційні документи бізнесу та реквізити банківського рахунку для переказу. 

Дедлайн для подачі — 30.04 о 15:00 за Києвом. Деталі програми можна дізнатись на сайті, а також долучитися до прямого ефіру на сторінці House of Europe у Facebook. Подія відбудеться 17.04 о 14:00.

Важливо, щоб бізнес був зареєстрований в Україні до лютого 2022 року, мав діючий ФОП, ТОВ, ПП тощо, складався з команди від 3 до 50 людей та мав готовий продукт чи послугу. 

House of Europe — це програма, створена для підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС і Великій Британії, що фінансується Європейським Союзом. Вона зосереджена на культурі й креативному секторі, освіті та роботі з молоддю, соціальному підприємництві та медіа.

Команда House of Europe фінансує відновлення культурної інфраструктури, розвиває креативні та освітні стартапи, підтримує переклад літератури та творчу співпрацю між країнами. 


Читайте також: Що слухала команда Ліруму в березні

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024