Головна
>
Новини
>

Компанія Alight представила перший сценічний світловий прилад українського виробництва

Компанія Alight представила перший сценічний світловий прилад українського виробництва

Українська компанія Alight спільно з партнером Лайтек створила сценічний світловий прилад під власним брендом. 18 вересня на кіностудії ім. О. Довженка відбулася його презентація. Зазначається, що перша сотня світлодіодних кольорових стробоскопів Alight Color Strobe була виготовлена на замовлення на фабриці ProLux у Китаї.

«Вважаємо, нам вдалося створити прилад який має найбільший попит у світі, і з цього моменту буде набирати популярність в концертній індустрії України. Це емоційний прилад, здатний виділити сильні сторони об’єкту. Він конкурентоспроможний, оскільки економічно вигідніший при закупівлі, ніж інші стробоскопи. Ідеальне поєднання продуктивності та доступності», — говорить CEO компанії Alight Володимир Андрусишин.

Серед основних переваг приладу під брендом Alight — Weather Proof (можливість використання у різних погодних умовах) зі ступенем захисту IP65, а також стійкість до прямих сонячних променів. Крім того, в Alight Color Strobe додані якісні двигуни, прилад безшумний, має хороший індекс передачі кольору (CRI) та містить макроси.

Стробоскопом можна підсвічувати архітектуру, ландшафти, використовувати в знімальних процесах, а також в будь-якій іншій галузі, де потрібне кольорове світло.

Презентацію нового приладу відвідали професіонали української музичної індустрії, серед яких було багато музикантів. Готовність користуватися стробоскопом під час своїх концертів висловили Потап, Іван Дорн та Юлія Саніна.

Alight — українська компанія, яка вже 13 років займається орендою світлового обладнання, технічним менеджментом, сценографією і світловим дизайном у сфері ТБ-шоу і концертної індустрії. У портфоліо компанії такі проєкти, як Національний відбір Євробачення, музичний фестиваль Atlas Weekend, музична премія M1 Music Awards, «Голос країни», «Голос. Діти», «Танці з зірками», «Ліга сміху», а також сольні концерти артистів MONATIK — Love it ритм і The Hardkiss — Залізна ластівка, відзначений премією Yuna-2019 в номінації Краще концертне шоу.

Нагадаємо, що ми спілкувалися із Володимиром Андрусишиним, коли розповідали про масштабне шоу Макса Барських, у якому було задіяно 6,5-метровий череп.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024