Головна
>
Новини
>

alyona alyona перемогла у двох номінаціях премії ЄС

alyona alyona перемогла у двох номінаціях премії ЄС

Реперка alyona alyona стала лауреаткою премії Music Moves Europe Talent Awards 2021. Це щорічна нагорода ЄС у сфері популярної музики. Крім того, співачка виграла у номінації Public Choice Award.

Премія Music Moves Europe Talent Awards заснована Європейським союзом у 2019 році. Вона співфінансується «Креативною Європою» та прагне розвивати європейську музичну індустрію. Раніше лауреатами цієї премії ставали Rosalía, Meduza, Bishop Briggs, girl in red і Pale Waves.

Церемонія нагородження відбулась онлайн 15 січня. Переможців обирало експерти зі Spotify, BBC Radio 1, Estragon Club і Melt!. Окрім alyona alyona премію одержали ще 7 нових європейських артистів: Inhaler (ie), Julia Bardo (it), Lous and the Yakuza (be), Melenas (es), Rimon (nl), Sassy 009 (no) і Vildá (fi). Переможці отримали по 10 000 євро та пакету підтримки для розвитку кар’єри від партнерів. А alyona alyona ще й додаткові 5 000 євро за перемогу у номінації Public Choice Award. Окрім того, співачку запросили зняти лайв-сесію у паризькій студії Deezer.

Переможці премії MMETA 2021

Премія Music Moves Europe Talent Awards організована ESNS і Reeperbahn Festival у партнерстві з Yourope, Independent Music Companies Association (IMPALA), International Music Managers Forum (IMMF), Liveurope, Live DMA, European Music Exporters Exchange (EMEE), Digital Music Europe (DME), у медіа-партнерстві з European Broadcasting Union (EBU), за підтримки голландського Міністерства освіти, культури і наук, провінції Гронінген і міста Гронінген.


Читайте також: лонгліст премії Aprize Music Awards 2020

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023