Головна
>
LP
>

Гурт Антитіла випустив свій найкращий альбом (за їхніми словами)

Гурт Антитіла випустив свій найкращий альбом (за їхніми словами)

Сьогодні, 12 квітня, гурт Антитіла презентував альбом Hello. Вже зараз альбом можна послухати на стрімінгах (Apple Music, Google Play та Deezer) або знайти у вільному доступі на YouTube. Також у продажі з’являться диски.

Аранжувальником і співавтором музики багатьох пісень альбому виступив Максим Сиволап. Зведення та мастерінг робив Дмитро Хомулко (Bobina records).

Всього у платівку увійшло десять треків, чотири з яких – TDME, Лови момент, Lego та Вірила – вже відомі слухачам. Кожна пісня з альбому має свій відеоряд: кліп або оригінальний аудіо віжуал, з оцифрованим обличчям музикантів гурту у стилі обкладинки альбому.

«Якщо робити особисту оцінку нової платівки Hello, то я вважаю, що це кращий наш альбом на даний момент. Так звучать Антитіла сьогодні, і це звучання дещо відрізняється від попередніх платівок. Ми поєднали синтезатори і оркестри, глибокі смисли і світлі емоції, танцювальні біти і баладні мотиви», – прокоментував фронтмен гурту Тарас Тополя.

Одночасно із релізом альбому Антитіла також презентували кліп на головну пісню платівки – Hello. Режисером постапокаліптичного відео (а також виконавцем головної ролі) став Олексій Веренчик, фронтмен гурту Detach. «Цей кліп – продовження історії з кліпу Лови момент: про те, що світ – крихкий. І про те, що Земля – наш дім, який треба оберігати. А про це багато хто забуває», – розповів він.

Нагадаємо, що гурт Антитіла анонсував стадіонний тур на підтримку майбутнього альбому та десятиріччя гурту, який охопить п’ять міст – Львів, Полтава, Харків, Одеса, Київ. Дізнатись більше про тур можна тут, а придбати квитки на київський концерт – тут.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024