Головна
>
Новини
>

Став відомий найкращий альбом року за версією радіо “Аристократи”

Став відомий найкращий альбом року за версією радіо “Аристократи”

Сьогодні в Києві відбулася вечірка-нагородження автора найкращого альбому 2018 року за версією радіо “Аристократи”. APrize цього року отримала ONUKA за свій альбом MOZAЇKA. До шортлисту потрапило 10 платівок. Серед конкурентів читачі LiRoom проголосували більше за альбоми Latexfauna та YUKO.

Альбом MOZAЇKA вийшов 22 березня 2018 року на лейблі VIDLIK, який належить співачці та її чоловікові Євгену Філатову. До платівки увійшло 10 треків. Велика презентація платівки відбулася у київській Stereo Plaza.

Серед українських альбомів, які увійшли в шортліст також були: Andrey Chmut – Smoothability, Atomic Simao – Levitation Loom Four, Freel – Спалах, Jamala – Крила, LatexFauna – Ajahuaska, LAUD – Музика, YUKO – DURA?, Вагоновожатые – Референс, KRUTЬ – Live Concert With Chamber Orchestra. Шортілст відбирався з лонгліста, до якого увійшло 47 повноформатних платівок. LiRoom допомагав радіо “Аристократи” на етапі збору всіх українських альбомів за рік.

Нагадаємо, що найкращим альбомом 2018 року, згідно нашої версії, став Досвід гурту Vivienne Mort. Нагадаємо також, що минулого року APrize отримав гурт Maru за платівку 1.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023