Головна
>
Новини
>

Радіо Аристократи оголосили лонгліст премії Aprize. Голосування розпочато

Радіо Аристократи оголосили лонгліст премії Aprize. Голосування розпочато

Радіо Аристократи оголосили лонгліст своєї щорічної премії Aprize за звання найкращого альбому року. У нього увійшло 60 альбомів та мініальбомів, які у свою чергу було відібрано із понад 600 релізів, що вийшли у 2019-му.

Наразі на сайті можна проголосувати за необмежену кількість альбомів. Голосування по лонглісту триватиме до 15 лютого. За його результатами сформується список із 10 альбомів. Саме таким й буде шортліст.

«Щорічна незалежна музична премія Aprize – це не тільки визнання найкращого українського альбому року, але й огляд та збір релізів всіх українських виконавців – від легенд до дебютантів. У 2019 році українці записали та видали 606 музичних альбомів, що майже на дві сотні більше, ніж у 2018. Нам важливо не пропустити жоден реліз, зібрати та прослухати ВСІ альбоми. Власне, ми пропонуємо зробити це всім охочим. Це про повну музичну картину року, яку можна побачити в одному місці», – розповіла засновниця Радіо Аристократи та генеральна продюсерка премії Aprize Валерія Чачибая.

Переможця премії буде обрано за шортлістом у результаті таємного голосування експертів та експерток Apize. Найкращий альбом 2019-го оголосять 28 лютого на вечірці у Caribbean Club. Склад міжнародного журі наразі невідомий.

Нагадаємо, що у попередні роки премію Aprize отримували гурт ДахаБраха за Шлях, Maru за 1 та Onuka за Mozaïka.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024