Головна
>
Новини
>

Latexfauna випустили відео і трек Arktika, на який до релізу записали 40 каверiв

Latexfauna випустили відео і трек Arktika, на який до релізу записали 40 каверiв

Інді-поп-гурт Latexfauna випустили пісню Арктика і кліп до неї. У Арктиці гурт дещо змінив звучання, наблизившись до тенденцій диско 70-х.

Зйомка — Денис Селезньов

Пісня була написана на початку карантину. Трек розповідає про науковця, якого під час невдалої експедиції на Алясці врятував арктичний шаман.

«Я написав цю пісню ще в перший місяць карантину — у березні 2020, — розповідає лідер гурту Дмитро Зезюлін. — Виклав акустичну версію в мережу, і вже на наступний день ми почали отримувати відеозаписи кавер-версій. Одразу прийшла ідея зробити конкурс на найкращу серед наших фанів. Переможець конкурсу виконуватиме кавер у нас на концерті. Відтак впродовж наступного місяця нам надіслали понад 40 версій Арктики, при тому, що ми своє аранжування ще й не починали робити».

Музиканти кажуть, що було непросто записати трек, коли є вже досить багато каверів.

«Для нас важливо було написати принаймні не гірше, ніж призери, — зізнається Лесь Димань, бас-гітарист Latexfauna. — Здається, ми з цим завданням впоралися, хоча серед конкурсантів були просто суперові роботи».

Продюсуванням та режисурою кліпу зайнявся Дмитро Зезюлін.

«Для мене така робота в новинку, тому більшість сцен робили навмання. Ми намагалися просто бути собою і показати, як ставимося одне до одного. Прагнули до лампової атмосфери затишку і любові. Ми просто винайняли кльовий будинок на AirBnB, взяли в ренталі світло і дим, та підібрали з дому одяг, який би пасував до інтер’єру. Здається, так кліпи й знімаються», — розповідає Дмитро.


Нагадуємо, торік лідер Latexfauna став гостем дебютного випуску нашого «Хоум шоу» та зіграв перший трек, записаний з новим гітаристом гурту.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
20 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024