Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося відео на пісню «Нравишся» Артистки Чуприненко

Відео дня: дивимося відео на пісню «Нравишся» Артистки Чуприненко

13 серпня Артистка Чуприненко випустила відео на пісню нравишся. Пісня присвячена складнощам зближення та комунікації з людиною, до якої щось відчуваєш.

Артистка Чуприненко (справжнє ім’я Маруся Чуприненко) — акторка театру та кіно та музикантка. Свою творчість описує, як «чесну документальну пісню». У інтерв’ю для «Суспільне Культура» вона каже, з певного часу перестала вигадувати й почала писати про те, що справді пережила сама й кожна пісня дуже про неї й створена на реальних подіях.

Наразі на стримінгових платформах є лише чотири треки виконавиці — пісня, легко, Серце і нравишся, на яку вона презентувала й відео.

Виконавиця каже, що також хоче присвятити цю пісню «всім щасливим лузерам, які колись закохувалися і відчували дурнувате тремтіння в голосі і спітнілі долоньки при спілкуванні з людиною, яка подобається».

У відео 10 закоханих пар вперше слухають пісню, а їхні реакції фіксують на камеру: «Перед вами 20 людей, у яких получилося знайтися і відкритися один одному, так шо у вас обов‘язково все получіться».

Авторами ідеї та режисерами виступили сама Маруся Чуприненко та Тарас Федоренко.

З їхніх слів, кліп — це мистецький погляд на незвичайний момент взаємодії між двома людьми, коли ніжні почуття переплітаються з ніяковістю та емоційним розкриттям.

«Я дізналася про Артистку Чуприненко, коли вона виступала на концерті гурту Nazva у Львові. Буквально з моменту, коли Маруся взяла до рук мікрофон відчулося так багато любові до своєї справи, щирості в словах, світла і тепла. Абсолютно усе, що вона співала — було настільки близьким і зрозумілим, попри те, що в нас з неї абсолютно різні життєві історії. А сьогодні вона випустила відео на Нравишся і мені так хочеться ним ділитися з усіма. В час, коли навколо постійно щось несеться, Нравишся — острівок безтурботності й ніжності. Ба більше — після перегляду відео мені захотілося закохатися», — каже випускова редакторка Лірум Яна Ільків.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024