Головна
>
Музика
>

Re-read, Liza Bibikova, Oi Fusk: проєкт «Artилерія» представить власну сцену на Atlas United 2024

Re-read, Liza Bibikova, Oi Fusk: проєкт «Artилерія» представить власну сцену на Atlas United 2024

З 12 по 14 липня у Києві, у Blockbaster Mall у Києві (проспект Степана Бандери, 36), пройде музичний фестиваль Atlas United 2024. На події диджитал-команда Суспільне Культура представить власну сцену на East Stage. На сцені виступатимуть:

  • український поп-лаунж-рок гурт The Soul Delusion;
  • український емо-гурт Re-read;
  • співачка Liza Bibikova;
  • український хіп-хоп виконавець Oi Fusk.

«Сцена “Artилерії” та Atlas United-2024 репрезентує молоду українську незалежну музичну сцену і відкриє відвідувачам фестивалю перспективних і талановитих артистів нового покоління. Я задоволена, що ми покажемо виконавців різних жанрів та з різними характерами, але усі вони варті уваги ваших очей і вух», — ділиться ведуча проєкту «Artилерія» Юлія Ткачук.

Нагадуємо, що мета Atlas United 2024 — зібрати 100 мільйонів гривень на наземні та повітряні дрони для ЗСУ. Доєднатися до збору можна за посиланням. А також 15 відсотків від кожного придбаного квитка перераховується на збір.

На території торгового центру Blockbaster Mall діє найбільше укриття країни й в разі повітряної тривоги відвідувачі фестивалю зможуть оперативно евакуюватися.

У лайнапі Atlas United 2024 — БумбоксАртем ПивоваровБез ОбмеженьЖадан і СобакиКурган & Agregat та інші. А також хедлайнеркою фестивалю цього року стала вокалістка нідерландського метал гурту Within Temptation — Шарон ден Адель.

Купити квитки можна за посиланням.


«Artилерія» — це ютуб-шоу, що знайомить глядача з новими талантами української музики, обговорює проблеми та виклики індустрії й документує зміни, які сталися на музичній сцені після повномасштабного вторгнення. Ведуча проєкту Юлія Ткачук знайомить глядачів і глядачок з процесом творчості унікальних українських артистів, їхніми переживаннями та страхами, а також особливостями їхньої музики.


Читайте також: 25 текстів, 11 плейлистів: Лірум презентував проєкт «Культура в регіонах» та інтерактивну мапу

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024