Головна
>
Новини
>

Вийшов дебютний кліп Асафатоv — Море

Вийшов дебютний кліп Асафатоv — Море

Це перша сольна відеоробота Сергія Асафатова. Він відомий як суперфіналіст проєкту Голос Країни, де він був у команді Monatik.

Режисер кліпу — Віктор Скуратовський, який також знімав кліпи для Другої Ріки та Machete. Кліп був знятий на злітно-посадковій смузі аеропорту Бориспіль. Спеціально для відео артист вчився їздити на спортивному мотоциклі. Це мало не призвело до аварії на майданчику.

Асафатоv: Ми знімали один з дублів, де я мчу по злітній смузі неподалік від літака, що йде на посадку. У якийсь момент гул двигунів відволік мене і я не впорався з керуванням. Не можу сказати, що сильно злякався, все відбувалося як в сповільненій зйомці. Кажуть, що у людини в подібних ситуаціях все життя пролітає перед очима, але у мене було більше схоже на стоп-кадр. Чомусь в цей момент я згадав, як дивлюся на море в Гданську, де, власне, і була написана пісня. Це тривало буквально секунду, в наступну мить я побачив, як до мене мчать перелякані оператори.

Сингл Море вийшов 31 липня на лейблі Violet Music, підписантами якого також є Lama та Арсен Мірзоян. Саундпродюсером треку став Віталій Телезин.

Асафатоv займається музикою з раннього дитинства, він мультиінструменталіст та сонграйтер. До участі в Голосі Країни був фронтменом, композитором та гітаристом в групі Jazzforacat. Зараз артист працює над дебютним альбомом, для якого вже записано близько 40 демо.

Нагадуємо, трек Асафатова Золото потрапив до нашого зорепаду релізів за квітень.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
6 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024