Головна
>
Новини
>

На щомісячному фестивалі Asylum Rock Festival зіграють шість молодих рок-гуртів

На щомісячному фестивалі Asylum Rock Festival зіграють шість молодих рок-гуртів

5 березня у київському клубі Asylum Club пройде щомісячний фестиваль Asylum Rock Festival. Цього разу лайн-ап складається з VOVK, Loud Town, Tango Red Light, PLUS4MINUS2, SUCKER PUNCH та Cardinal Birds. Організатори обіцяють “6 колективів, які грають найрізноманітнішу музику, а саме якісний рок, в усіх його проявах”.

VOVK

Стонер, пост-хардкор гурт з Києва, створений минулого року. Наприкінці 2016-го команда відіграла дебютний концерт у Краматорську, а зараз готується презентувати перші музичні доробки у своїй дискографії.

Loud Town

Київський альтернативний поп-рок гурт існує два роки. Серед творчого матеріалу бенду переважно кавер-версії іноземних пісень, але минулого листопада вийшов авторська композиція On Fire.

Tango Red Light

Молода команда з Києва тільки починає професійну музичну кар’єру. Наразі гурт має лише демо-записи, а також викладає на сторінках у соцмережах анонси композицій з майбутнього дебютного альбому.

PLUS4MINUS2

Столичний дует реалізує себе з жовтня 2016-го. Зараз у команди вже є два виданих кліпи Мне или всем?Был до и буду после, а також одна записана лайв-сесія Все сначала. Сам гурт коментує свою творчість як “поєднання потужних і агресивних рокових рифів з глибокою електронікою”. 16 лютого PLUS4MINUS2 офіційно презентував композицію Все сначала.

SUCKER PUNCH

У дискографії поп-панк гурту є два сингли: Open Minded та Sincere, обидва вийшли впродовж лютого 2017-го. За словами учасників бенду “SUCKER PUNCH – це три найбільш несхожих один на одного близнюка, народжених в таємному шлюбі Біллі Джо Армстронга і Марка Хоппуса.

Cardinal Birds

Київська панк-рок команда створена у 2014 році. У січні гурт оновив склад і зараз грає в форматі квартету та працює над новими релізами. У дискографії Cardinal Birds є два сингли: Teenage Riot! та Little Johnny.

Нагадаємо, сьгодні, 22 лютого, фестиваль Sziget додав до лайн-апу ще 22 колективи .

Фото на обкладинці: джерело.


Вартість квитків за передпродажем 60 гривень, придбати можна тут.

 

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024