Головна
>
Музика
>

Фестиваль Atlas повертається: хто у лайнапі?

Фестиваль Atlas повертається: хто у лайнапі?

28 травня у своєму телеграм-каналі співзасновник Monobank Олег Гороховський повідомив про старт продажів квитків на музичний фестиваль Atlas United 2024. Цього року фестиваль пройде у Києві, у торговому центрі Blockbuster Mall з 12 по 14 липня.

Відео: телеграм-канал ОГо!

«Один із найбільших музичних фестивалів країни повертається. Atlas United 2024 об’єднує всіх, аби допомогти героям нашого часу. Зберуться артисти світової та української музики, щоб продемонструвати справжню силу єднання», — йдеться у відео.

Мета фестивалю — зібрати 100 мільйонів гривень на наземні та повітряні дрони для ЗСУ.

Пройде фестиваль у Blockbaster Mall у Києві (проспект Степана Бандери, 38). На території торгового центру діє найбільше укриття країни й в разі повітряної тривоги відвідувачі фестивалю зможуть оперативно евакуюватися.

На фестивалі буде шість сцен: Main Stage, Blockbuster Mall Stage, East Stage, Shelter Stage, West Stage та Aurora Stage. У лайнапі Atlas United 2024 Бумбокс, Артем Пивоваров, Без Обмежень, Жадан і Собаки, Курган & Agregat та інші. Окрім концертів на фестивалі також можна буде відвідати виступи Підпільного Стендапу:

Одним із партнерів Atlas United 2024 є банк Monobank, який вперше за час їхніх колаборацій ексклюзивно продає квитки на фестиваль у своєму застосунку. 15 відсотків з кожного квитка перераховується на загальний збір.

Купити квитки можна за посиланням.


Читайте також: Пісня за піснею: «Діти інженерів» про новий мініальбом «ОМГ»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024