Головна
>
Музика
>

Проведення фестивалю Atlas United 2024 перенесли: нові дати

Проведення фестивалю Atlas United 2024 перенесли: нові дати

Через масовані російські обстріли українських міст 8 липня, організатори Atlas United 2024 змінили дати проведення заходу, який спочатку планувався на 12-14 липня. Нові дати проведення фестивалю — 19-21 липня. Квитки, придбані на попередні дати, залишаються дійсними.

Внаслідок ракетної атаки на Київ 8 липня було зруйноване одне з відділень дитячої лікарні «Охмадит». Організатори фестивалю разом із з фондом Good Donations відкрили збір на потреби лікарні. Підтримати збір можна за посиланням. Також, 100% від продажу квитків сьогодні, 9 липня, буде спрямовано на збір для придбання наземних і повітряних дронів для ЗСУ.

Мета Atlas United 2024 — зібрати 100 мільйонів гривень. Половину коштів буде спрямовано на закупівлю роботів через платформу United24, решту — на забезпечення дронами ЗСУ: Харківщина, донецький, запорізький напрямок і всі найгарячіші точки України, а також тисячі дронів для перевезення провізії та боєприпасів, медичної евакуації. Доєднатися до збору можна за посиланням. А також 15 відсотків від кожного придбаного квитка перераховується на збір.

Купити квитки можна за посиланням.


Читайте також: «Забуття — це найгірше». Авторка ініціативи «Харків: Місто, де стіни говорять» Анастасія Ликова про важливість популяризації вуличного мистецтва під час війни

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024