Головна
>
Новини
>

Atlas Weekend 2021 оголосив новий формат

Atlas Weekend 2021 оголосив новий формат

Atlas Weekend таки відбудеться цього року. Проте зі значними змінами у лайнапі та форматі. Обіцяють масштабні виступи українських артистів та дотримання карантинних умов.

Команда фестивалю розуміє, що мало не всі іноземні артисти не зможуть приїхати через карантин у різних країнах. Тому лайнап 2020-го року перенесено на 2022. Влітку ж цього року планується фестиваль з українськими артистами та виконавцями з ближніх країн.

До того ж цього року Atlas Weekend додає один безкоштовний день у понеділок.

“Ми зберігаємо дати проведення у другий тиждень липня та локацію на ВДНГ, а також додаємо 1 безкоштовний день у понеділок. Зараз ми розробляємо план безпечної та атмосферної зустрічі, формуємо новий лайнап, ведемо перемовини із українськими та СНД артистами, плануємо територію та квиткові квоти із урахуванням карантинних вимог. Вже зараз можемо сказати, що на вас чекатимуть масштабні виступи артистів та ексклюзивні шоу, безліч інтерактивних локацій та незабутні емоції від зустрічей із друзями. Подробиці нового формату розповімо вже зовсім скоро”, — ділиться планами Дмитро Сидоренко, засновник та генеральний директор фестивалю Atlas Weekend.

Всі квитки, придбані раніше, залишаються дійсними на нові дати Atlas Weekend у 2022 році. А також можна обміняти свої квитки та прийти на фестиваль цього року, або й повернути їх. Детальнішу інформацію організатори обіцяють згодом.


Минулого року Atlas Weekend відбувся лише у онлайн-форматі. Як це було, читайте тут.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023