Головна
>
Новини
>

Українці ATMASFERA отримали звання «Гурт року» за версією американської премії

Українці ATMASFERA отримали звання «Гурт року» за версією американської премії

Закрита церемонія нагородження американської премії RoundGlass Music Awards відбувалася в Нью-Йорку 26 січня 2018 року. Український інді-гурт ATMASFERA був номінованих одразу у трьох категоріях – «Пісня року», «Гурт року» та «Найкраще музичне відео» (за кліп In the depth). У категорії «Гурт року» вони отримали перемогу.

АTMASFERA_RGM Awards

«Для нас отримати нагороду RoundGlass Music Awards – справжня несподіванка. Адже подав заявку на участь наш друг, Віктор Булига, президент Рівненського кінофестивалю «Місто мрії», нас не попередивши. Але найбільше нас здивувала концепція премії. Ця нагорода відзначає не тільки музику, а й меседжі, які ця музика транслює всесвіту. Премія об’єднує музикантів навколо проблеми екологічної та духовної свідомості людства. А це як раз той напрямок, в якому ми сьогодні працюємо. І отримати звання «Гурт року» – це невеличкий маячок зверху, що ми рухаємось на вірному шляху», – говорять музиканти ATMASFERА.

Нагадаємо, що вперше про ATMASFERA українці почули у 2006 році, коли вони перемогли у нацвідборі The Global battle of the Bands. У результаті на самому фесті гурт посів четверте місце. З того часу вони встигли зіграти на кількох закордонних фестивалях, зокрема Woodstock (Польща), MoldeJazz (Норвегія), Emergenza (Росія), Berlin Peace-Festival 2014 (Німеччина), MJR-2015 (Литва), FORE-2015 (Казахстан) та Mussikfest (Норвегія) тощо. Найближчий концерт в Україні заплановано на 26 березня у Львові.

Гурт ATMASFERA також анонсував вихід нового альбому на цей рік.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023