Головна
>
Новини
>

Beissoul & Einius розігрують два квитки на унікальний концерт у Вільнюсі

Beissoul & Einius розігрують два квитки на унікальний концерт у Вільнюсі

27 грудня, в Compensa Concert Hall у Вільнюсі, лише один раз відбудеться Electrofashion Show від литовського електронного дуету Beissoul & Einius. Двогодинний концерт стане водночас показом нової, другої, колекції одягу Beissoul & Einius «The Power Of Being An Alien» з авангардними костюмами ручної роботи. У фешн-шоу візьмуть участь 20 моделей, серед яких учасник телешоу «Топ-модель по-українськи» Самвел Туманян.

5 Beissoul & Einius #asecretcontract Show in Sentrum_by Oli Zitch

«Ми завжди намагаємося мислити вище снів і можливостей, – розповідає Beissoul. – Ми хочемо подивитися, чи можна дістати стелю на цій Землі. Electrofashion Show – це ніби інший вимір, інший світ, доторкнутися до якого хочеться точно так само, як побувати на Місяці».

17-23 грудня українські фани Beissoul & Einius і кожен, хто планує провести Різдво в Європі, мають можливість виграти 2 квитки VIP на виняткове Electrofashion Show екстравагантного дуету. Онлайн-розіграш проводить аудіо журнал Stereobaza (Просто Раді.О).

Нагадаємо, що Beissoul & Einius – часті гості в Україні. Останнього разу в Україні гурт виступив на Hallowen Fest: Post Apocalyptic у Харкові в жовтні цього року.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024