Головна
>
Відео
>

Bahroma закликали звільняти свою внутрішню дитину у новому кліпі

Bahroma закликали звільняти свою внутрішню дитину у новому кліпі

Сьогодні, 5 жовтня, гурт Bahroma презентував кліп на пісню Искрами. Режисерами відеороботи стали Дмитро Чернявський та Даня Зубков, а головні ролі виконали Віктор Семирозуменко та Марк Мярковський.

«Цим достатньо жорстким на перший погляд кліпом ми хочемо сказати, що потрібно давати волю вашій внутрішній дитині, не варто цього боятись і тим паче забувати, що ми всі були дітьми. Ми часто ускладнюємо собі життя, створюючи проблемі з нічого. Придумуємо те, чого немає на справді. Заморочуючись через дрібниці, отруюючи не лише своє життя, а й близьких», – пояснив фронтмен гурту Рома Бахарєв.

Пісня Искрами увійшла до торішнього альбому Bahroma Дом. Наша редакція визнала цю платівку однією з найкращих за 2017 рік і написала про неї так: «Складається враження, ніби гурт не просто намагався експериментувати зі звучанням, а іронізувати над самим собою. Сумнівно, що пісні з цього альбому підуть в мейнстрим найближчим часом, що потраплять в активну ротацію на радіо чи телебаченні. Але судячи з усього, гурт цього і не добивався. Ця платівка схожа на різкий скачок під час пошуку себе».

Нагадаємо, що попередній кліп Bahroma вийшов влітку. Вони екранізували ще один трек з альбому ДомНа Юг.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024